Earins andra generationens trådlösa öronproppar är äntligen ute!

Avatar for Amnah Fawad

Kommer du ihåg Earin, en av de första startups som skickar trådlösa öronsnäckor? Företaget är tillbaka med en ny upplaga med förbättrade funktioner. Earin har åtgärdat alla problem som den tidigare utgåvan hade. De gamla kunderna kan också få en uppdatering för sina gamla.
Med den högteknologiska övergången är nästan allt, trådlösa öronproppar är populära än någonsin. Om intrasslade ledningar skadar dig så mycket som det gör ont för oss, leta inte längre och få tag på dessa integrerade Google Assistant-knoppar från Earin.
Låt oss se vad dessa öronproppar har i beredskap för oss!

Hörlurar har Google Assistant

Företaget lade till två nya funktioner i den nya utgåvan, Google Assistant var en av dem. Det är extremt lätt att använda. Du kan trycka på någon av öronsnäckorna under ett långt intervall, säg 5-8 sekunder (det är vår tolkning av ett långt intervall).
Dessutom finns det ingen skillnad mellan höger eller vänster; knäpp dem i öronen så är du bra. Dessa knoppar har bara några få touchkontroller helt och hållet och är fria från någon form av fitnessspårning. De har en batteritid på tre timmar vilket är ganska bra.

Till skillnad från andra trådlösa öronproppar som bara är utrustade med Bluetooth har Earin-knopparna inbyggd magnetisk induktion (NFMI). Det är samma teknik som används i hörapparater. Så den här tekniken förhindrar problem som signalfördröjning, ljudkvalitet och anslutningsavbrott.
Det finns dock en bummer; den här tekniken kan bli lite teknisk att arbeta med. Det är beroende av att öronsnäckorna är nära varandra. Eftersom denna typ av teknik är dyr är det ingen överraskning att öronsnäckorna är dyra. Med nästan alla ljudföretag som producerar trådlösa öronsnäckor kanske du vill gå till de billigare.

Pris och släpp

Hörlurarna finns i USA och kostar $ 249. De finns också till försäljning i Kina och Japan. Människor i Europa måste vänta till slutet av detta år. De finns i två färger; svartvitt.

Vad säger vi?

M2 kommer äntligen att släppa marknaden igen. Vi är inte riktigt säkra på att använda NFMI-tekniken var en bra strategi eftersom det har gjort tillbehöret dyrt och kommer med en begränsning. Detta gör dem automatiskt mindre tilltalande än andra där ute på marknaden som är mycket billigare än den här.
Kom tillbaka igen för fler uppdateringar!