Efter Moto RAZR, Motorola varumÀrken Moto ROKR

Efter Moto RAZR, Motorola varumÀrken Moto ROKR

“Lenovo-Ă€gda Motorola kanske planerar att lansera en ny ROKR, förutom den fĂ€llbara RAZR-smarttelefonen”

Flera rapporter tidigare har föreslagit att Lenovo-Ă€gda Motorola planerar att lansera en 2019-variant av Moto Razr-smarttelefonen inom en snar framtid. Vi har redan sett flera patentbilder, liksom konceptet Ă„terges av den kommande Moto Razr-handenheten. Nu ser det ut som att Moto Razr inte Ă€r den enda klassiska telefonen som varumĂ€rket planerar att Ă„teruppvĂ€cka eftersom Motorola just har ett varumĂ€rkesnamn “ROKR” -telefonnamn.

Motorola ROKR-varumÀrke

Motorola Trademark Holdings lĂ€mnade in ett varumĂ€rke för ”ROKR” den 8 maj 2019. VarumĂ€rkets klass Ă€r “09”, vilket Ă€r för “Mobiltelefoner, smartphones och tillbehör”. Detta tyder pĂ„ att Lenovo kan planera att slĂ€ppa en ny Motorola ROKR-telefon inom en snar framtid, bortsett frĂ„n nĂ€sta generations Moto RAZR. TyvĂ€rr har certifieringen inte avslöjat nĂ„got om funktionerna i den kommande Motorola ROKR-telefonen för tillfĂ€llet, eller nĂ€r vi kan förvĂ€nta oss handenheten, om alls.

För oinvigde introducerade Motorola ROKR-seriens telefoner mellan 2005 och 2009. NÄgra av de mest intressanta modellerna i serien inkluderar Motorola E1, E2, E6 med en penna, Z6 med skjutreglage, Z6m med en fÀrgstark design och Moto E8. I likhet med HMD Global, som har lanserat nÄgra klassiska Nokia-telefoner med en nyare design, verkar Lenovo ocksÄ planera att slÀppa de nya varianterna av nÄgra av förr populÀra Motorola-enheter för att bankera pÄ den nostalgiska faktorn.

TyvÀrr, Àven med sÄ mÄnga rykten som flyter pÄ nÀtet, finns det inget ord nÀr Lenovo planerar att lansera 2019-versionerna av Motorola RAZR (och nu ROKR) just nu. Vi kommer sÀkert att hÄlla utkik nÀr och nÀr vi hör nÄgot, sÄ hÄll ögonen öppna för 91mobiler.