Efter Vodafone Red fÄr Idea Nirvana efterbetalda anvÀndare gratis Amazon Prime-medlemskap

Idea Cellular - featured

“Idea Cellulars efterbetalda anvĂ€ndare som prenumererar pĂ„ planer över 399 Rs kan anvĂ€nda det nya kampanjerbjudandet via Idea Movies & TV-appen”

Vodafone-Idea Limited har tillkÀnnagett ett nytt kampanjerbjudande, dÀr anvÀndare av Ideas Nirvana efterbetalda planer kommer att ha rÀtt till ett Ärs gratis tillgÄng till Amazon Prime. Erbjudandet utvidgas till anvÀndare som prenumererar pÄ Idea Nirvana-planer till en pris av Rs 399 och högre, och fortsÀtter i linje med Vodafone Indias kampanjerbjudande om gratis Amazon Prime-medlemskap som har funnits sedan lÀnge.

Med erbjudandet fÄr Idea Cellular-kunder tillgÄng till alla fördelar som Àr förknippade med Amazon Prime, inklusive Prime Video, Prime Music och Prime Reading. AnvÀndare kommer ocksÄ att ha prioritetsmeddelanden om rabatter, erbjudanden och festivaler och gratis, obegrÀnsad prioritetsfrakt via Amazon Prime. För att utnyttja det mÄste anvÀndarna komma Ät Idea Movies och TV-appen pÄ sin telefon och klicka pÄ reklam Idea-Amazon-bannern i appen. Om du gör det dirigeras de till en registreringssida, frÄn vilken Amazon Prime-medlemskapet kan aktiveras.

Idea Cellular - presenterad

Ideas partneroperatör Vodafone har erbjudit Amazon Prime-medlemskap till sina kunder ett tag nu. Det utökade ocksÄ erbjudandet delvis bortom efterbetalda prenumeranter och erbjuder det till förbetalda kunder till 50 procent rabatt i mitten av 2018. Medarbetare Bharti Airtel och det statligt drivna Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL) har ocksÄ tidigare erbjudit gratis Amazon Prime-medlemskap till efterbetalda anvÀndare för att matcha nivÄn pÄ funktioner och erbjudanden som tÀvlingen erbjuder.

Flytten görs tydligt för att till synes vara konkurrenskraftig mot Jio, som har varit en spelvÀxlare pÄ Indiens telekommarknad. Förutom att breda ut 4G-anslutningen, gjorde Jio ensam telekomplaner extremt överkomliga för genomsnittskonsumenten, vilket ledde andra operatörer och marknadsledare att klÀttra och sÀnka priserna drastiskt. Beslutet att erbjuda Amazon Prime-medlemskap till anvÀndare görs ocksÄ pÄ samma sÀtt, eftersom mÄnga tror att det Àr ett direkt svar pÄ Reliance Jios medföljande erbjudanden med JioCinema och JioSaavn.