En galen konspirationsteori gör att Pixel 3 XL lÄter spÀnnande för första gÄngen

Verizon kanske har lÀckt ut priset pÄ den oanmÀlda Pixel 3

Google bekrÀftade precis vad vi redan visste att Pixel 3-evenemanget kommer att Àga rum i New York den 9 oktober i Är. Som sagt, jag brukar sÀga att vi redan vet allt om Googles huvudstjÀrna. Pixel 3, och sÀrskilt Pixel 3 XL, presenterades i mÄnga lÀckor som inkluderade grundliga förhandsgranskningar och till och med fullstÀndiga recensioner av telefonen. Men tomten förtjockades bara tack vare vad som verkar vara en Google-driven Pixel 3 XL-konspirationsteori.

KÀrnan i det Àr att Google förfalskade Pixel 3 XL-lÀckor bara för att kasta bort mÀnniskor. Pixel 3 XL med ett hack Àr inte riktigt, sÀger den teorin, och Google orkestrerade hela charaden under de senaste veckorna.

Bevisen kommer frÄn en YouTuber som sÀger att Google kontaktade honom för att be om tillstÄnd att anvÀnda en Pixel 3 XL-video, men ocksÄ för att meddela mediehÀndelsen den 9 oktober. Han tvingades inte underteckna en NDA innan han diskuterade saken, och han förklarade naturligtvis allt i en YouTube-video.

Vad Jon Prosser, Àgaren till första sidan tech kanalen sÀger i klippet i slutet av detta inlÀgg Àr att Google bad om en specifik Pixel 3 XL-video dÀr han sprÀnger Pixel 3 XL: s fula hack. Tydligen har Google varit i kontakt med andra YouTubers och har bett dem om liknande klipp. Tydligen vill Google göra nÄgon form av montage av mÀnniskor som klagar pÄ Pixel 3 XL-hacket.

Samma Prosser pratade i andra klipp om hur Pixel 3 XL-lÀckorna förfalskades för Google för att dölja handenhetens faktiska design, vilket tyder pÄ att telefonen kanske inte har ett hack som iPhone X.

Allt verkar lÄngsökt. Google skulle ha varit tvungen att skapa en fungerande Pixel 3 XL med ett hack och sedan fejka stölden av ett antal enheter som senare skulle sÀljas pÄ den svarta marknaden i Ukraina och Ryssland.

Men Google har redan lagt till hackstöd till Android Pie, vilket verkar vara en indikation pÄ att de nya pixlarna kommer att fÄ hack. För att inte tala om att ingen Nexus- eller Pixel-telefon som Google nÄgonsin gjort hölls hemlig. Om det Àr riktigt skulle den hÀr Pixel 3 XL-charaden krÀva en enorm insats för företaget. Google skulle fortfarande behöva testa den riktiga Pixel 3 XL medan vÀrlden tittar pÄ den falska.

Kom 9 oktober, allt kommer att förklaras. Under tiden kan du kolla in Prossers video nedan (Google-biten börjar pÄ 3: 37-minutsmÀrket):