En kraftfullare, 5G-kompatibel iPad Pro kan lanseras 2020

En kraftfullare, 5G-kompatibel iPad Pro kan lanseras 2020
Ryktfabrik: iPad-fans blev besvikna över att upptÀcka att iPad Pro 2020 erbjöd nÄgra uppgraderingar jÀmfört med sin föregÄngare, men vi hör fler rykten om en ny och förbÀttrad modell som kommer senare i Är, en med en A14X-chipset.

NĂ€r Apple avslöjade den senaste iPad Pro tillsammans med uppdateringen MacBook Air i mars, blev mĂ„nga förvĂ„nade över att de fick tabletterna A12Z-chipet snarare Ă€n en A13X – en uppgraderad version av A13 SoC som finns i iPhone 11 och iPhone 11 Pro . Det bekrĂ€ftades senare att A12Z i huvudsak var densamma som A12X som hittades i 2018-modellen, endast med en extra GPU-kĂ€rna aktiverad.

VĂ„r analys bekrĂ€ftar att #Apple # A12Z GPU-chip som finns i #iPadPro (modell A2068) Ă€r detsamma som A12X-föregĂ„ngaren. En rapport om vĂ„ra resultat pĂ„gĂ„r och kommer att finnas tillgĂ€nglig som en del av TechInsights ‘#Logic Prenumeration. LĂ€s mer hĂ€r https://t.co/WWQqlPorNF pic.twitter.com/RsQEADpZsc

– TechInsights (@techinsightsinc) 13 april 2020

Vi har redan hört pÄstÄenden om att en annan iPad Pro-modell skulle slÀppas senare i Är, och en China Times-rapport ger förtroende för dessa rykten med en rapport om Bionic A14X. FrÄn sin leverantörskÀlla anger den att chipset snart kommer att tas i produktion.

Det förvÀntas att 7nm A14 Bionic kommer att vara en del av Ärets iPhone 12-serie, och att den uppgraderade A14X-versionen av chipet kommer att hitta sin vÀg in i de nya iPad-proffsen. I sÄ fall verkar det inte finnas en Bionic 13X.

Förutom det kraftfulla nya chipet trodde man att nÀsta iPad Pro-modeller skulle kunna kopiera iPhone 12-handenheterna med 5G, vilket skulle göra dem till en otroligt kraftfull surfplatta nÀr det gÀller bearbetning och anslutning.

Det hÀr Àr naturligtvis allt spekulation och rykte. Om Apple slÀpper en annan iPad Pro i Är kommer de som just köpte iPad Pro 2020-uppdateringen inte att vara glada, sÄ bli inte förvÄnad om Cupertino vÀntar till 2021 pÄ att lanchera.