En nÀrmare titt pÄ Huawei Watch GT Elegant Edition, Smart Eyewear och andra tillbehör

En nÀrmare titt pÄ Huawei Watch GT Elegant Edition, Smart Eyewear och andra tillbehör

Huawei P30 och P30 Pro (första intryck) stal rampljuset vid företagets stora lanseringsevenemang i Paris, men smartphones var inte de enda enheterna som meddelades. Huawei tog ocksÄ tillfÀllet i akt att avslöja tvÄ nya Watch GT-varianter, FreeLace-öronsnÀckor, FreeBuds Lite trÄdlösa öronsnÀckor, en 40 W SuperCharge Power-bank och i ett överraskande drag smarta glasögon i samarbete med det koreanska solglasögonmÀrket Gentle Monster. FreeBuds Lite visades inte vid evenemanget, men jag fick chansen att kolla in alla andra tillbehör som lanserades av varumÀrket.

Huawei Watch GT Elegant_Active_1FrĂ„n och med Watch GT-varianterna Ă€r den nya “Active” -utgĂ„van samma 46mm Watch GT-smartklocka med ett nytt triatlonlĂ€ge och nya orange och mörkgröna fluorelastomerremmar. Den eleganta upplagan Ă€r Ă„ andra sidan riktad till kvinnor och kommer i en ny 42 mm keramisk ram, en veckas batteritid (i motsats till tvĂ„ veckor för de andra Watch GT-varianterna), triatlonlĂ€ge och Magic Pearl White och Tahitian Black fĂ€rgalternativ.

Det ‘smarta’ i Huaweis nya Eyewear Ă€r i grunden en Bluetooth-hörlursfunktionalitet, men detta var inte tillgĂ€ngligt igen för demo. Jag försökte dock glasögonen, som finns i en mĂ€ngd olika stilar (inklusive solglasögon), och ser ut och kĂ€nns precis som vanliga glasögon. De levereras med sitt eget trĂ„dlösa laddningsfodral sĂ„ det finns inte ens nĂ„gra portar pĂ„ enheten.

FreeLace trÄdbundna hörlurar har en USB Type-C-port som avslöjas genom att den separerade högra öronsnÀckan och dess kabel frÄn volymknapparna kan kopplas ihop med Huawei-smartphones genom att ansluta dem. De kan ocksÄ laddas genom att ansluta dem till Type-C-port pÄ smarttelefonen direkt. TyvÀrr var ljudkvaliteten inte tillgÀnglig för demo.

Den tidigare nÀmnda 40W-kraftbanken finns i blÄ och vita alternativ och med en kapacitet pÄ 12.000 mAh ser den perfekt ut för P30 Pro-anvÀndare. Huawei har inte sagt nÀr dessa tillbehör kommer att finnas tillgÀngliga i Indien, men jag förvÀntar mig att de flesta (med undantag för smarta glasögon) kommer att lanseras nÄgon gÄng i Är.

Ansvarsfriskrivning: Denna författare deltog i lanseringsevenemanget i P30-serien i Paris pÄ Huaweis inbjudan