En ny Instagram-funktion gör det Ànnu enklare att slösa bort din tid pÄ att patrullera flöden

Instagram Direct Àr den rena Snapchat-klonen du har vÀntat pÄ

Facebook meddelade nyligen att det ocksÄ kommer att berÀtta hur mycket tid du spenderar pÄ sina appar och gÄ med i en helt ny trend inom teknik idag, men det betyder inte att det nödvÀndigtvis vill att du ska sluta slösa bort tid pÄ Facebook, Instagram, WhatsApp, och Messenger. En ny lÀcka visar att Instagram snart kan fÄ en ny navigeringsfunktion som gör det Ànnu lÀttare att förlora dig sjÀlv i oÀndliga strömmar av bilder och videor.

Enligt TechCrunch, Instagram vill ersÀtta rullning, vilket Àr hur du navigerar mellan inlÀgg just nu med att knacka. Instagram bekrÀftade att det testar funktionen utan att sÀga om den nÄr ditt flöde inom en snar framtid:

Vi testar alltid sÀtt att förbÀttra upplevelsen pÄ Instagram och föra dig nÀrmare mÀnniskorna och sakerna du Àlskar.

Funktionen Àr redan tillgÀnglig i naturen för vissa anvÀndare, efter att ha sett den första av Twitter-anvÀndare @SupraBo_:

Även om förĂ€ndringen verkar meningslös kan det helt förĂ€ndra hur vissa mĂ€nniskor navigerar genom inlĂ€gg pĂ„ Instagram. Scrollning kan vara tröttsamt, sĂ€rskilt för Ă€ldre mĂ€nniskor. SĂ„ att knacka pĂ„ skĂ€rmen för att gĂ„ vidare till nĂ€sta bild skulle hĂ„lla mĂ€nniskor inne pĂ„ Instagram under lĂ€ngre tid. Och ju mer du stannar inne i appen, desto mer sannolikt blir det att se sponsrat innehĂ„ll mellan dessa kranar.

Som TechCrunch förklarar, funktionen ser mycket ut som det nuvarande navigationssystemet för BerÀttelser. Det Àr ocksÄ mycket som Snapchat, sÄ det Àr ingen överraskning att Facebook kopierar det. NÀr allt kommer omkring gjorde Facebook allt för att stjÀla Snapchat-funktionen för sina egna sociala produkter.