En speciell Lava Red OnePlus 5T sÀljs i morgon, men vi har redan en nu

En speciell Lava Red OnePlus 5T sÀljs i morgon, men vi har redan en nu

OnePlus pĂ„ mĂ„ndagen tillkĂ€nnagav en ny fĂ€rg i begrĂ€nsad upplaga för sin flaggskepps smartphone, OnePlus 5T. 5T Ă€r fortfarande en favorit bland mĂ„nga hardcore Android-fans trots olika sekretessproblem som OnePlus har utsatts för under de senaste Ă„ren. Efter en framgĂ„ngsrik lansering av ytterligare en begrĂ€nsad upplagan förra mĂ„naden slĂ€pper OnePlus en begrĂ€nsad mĂ€ngd OnePlus 5T-enheter i en speciell “Lava Red” -fĂ€rg.

Lava Red OnePlus 5T imorgon den 6 februari klockan 10:00 EST pÄ OnePlus-webbplatsen och den kommer bara att finnas tillgÀnglig sÄ lÀnge lagret rÀcker. Vi lyckades dock fÄ tag pÄ en redan, och vi kan bekrÀfta att den unika nya fÀrgen gör denna specialkörning till den mest fantastiska telefonen OnePlus nÄgonsin har slÀppt.

“OnePlus Ă€r glada att fĂ„ OnePlus 5T Lava Red, en fĂ€rgvariant som Ă€r kraftfullt strĂ„lande och synonymt med OnePlus-varumĂ€rket,” sade OnePlus i en anteckning till pressen pĂ„ mĂ„ndag morgon. “FĂ€rgen, som först lanserades i andra regioner i slutet av 2017, har förvĂ€ntats varmt och vi har nu ett begrĂ€nsat antal som kommer till Nordamerika och Europa sĂ„ lĂ€nge lagret rĂ€cker.”

Till skillnad frÄn Sandstone White-versionen av OnePlus 5T som slÀpptes förra mÄnaden, har denna nya Lava Red OnePlus 5T en slÀt aluminiumfinish precis som original OnePlus 5T i svart. Företaget sÀger att dess nya Lava Red-fÀrg uppnÄs med en speciell flerstegsbehandling.

“För att uppnĂ„ det glödande röda genomgĂ„r OnePlus 5T Lava Red en omfattande designprocess – anodiserad mellan tvĂ„ sandblĂ€stringstekniker innan man lĂ€gger till ett fingeravtrycksskikt för att skapa en orörd finish”, sĂ€ger företaget. “OnePlus uppmĂ€rksamhet pĂ„ detaljer Ă„terspeglas tydligt i OnePlus 5T Lava Reds matchande röda keramiska fingeravtryckssensor.”

Lava Red OnePlus 5T kommer att sĂ€ljas klockan 10:00 EST tisdagen den 6 februari och den kommer endast att finnas tillgĂ€nglig sĂ„ lĂ€nge lagret rĂ€cker. Köp kan göras pĂ„ OnePlus-webbplatsen, och telefonen kommer endast att finnas med 8 GB RAM-minne och 128 GB internt minne. Det kommer att prissĂ€ttas till 559 $ i USA, 499 ÂŁ i Storbritannien och 559 € i resten av Europa. Priserna Ă€r i linje med standard OnePlus 5T i Midnight Black.

OnePlus har ocksÄ tvÄ specialerbjudanden som kommer att lanseras tillsammans med den begrÀnsade upplagan Lava Red OnePlus 5T:

BestÀll OnePlus 5T Lava Red före 8 februari för att fÄ gratisprioritet och fÄ din enhet inom 2-3 dagar. Dra nytta av 15% rabatt nÀr du köper tvÄ av samma tillbehör, inklusive OnePlus Bullets (V2), ett urval av OnePlus Bumper Fodral, ett urval av OnePlus silikonfodral och OnePlus ryggsÀckar

Oddsen Àr ganska bra att Lava Red OnePlus 5T kommer att sÀljas ut ganska snabbt, sÄ du bör vara redo klockan 10:00 EST i morgon om du vill ha nÄgon chans att fÄ en. Under tiden kan du se nÄgra praktiska bilder av den nya modellen nedan för att övervaka dig fram till dess.

BildkÀlla: Zach Epstein, BGR
BildkÀlla: Zach Epstein, BGR
BildkÀlla: Zach Epstein, BGR
BildkÀlla: Zach Epstein, BGR
BildkÀlla: Zach Epstein, BGR
BildkÀlla: Zach Epstein, BGR