En unik funktion kan göra OnePlus 7 snabbare Àn andra Android-flaggskepp

En unik funktion kan göra OnePlus 7 snabbare Àn andra Android-flaggskepp

OnePlus hÄller pÄ att avslöja OnePlus 7-serien, Àven om det inte Àr som vi förvÀntar oss nÄgra överraskningar frÄn företaget. Vi vet redan att vi har tre telefoner i serien, inklusive OnePlus 7, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7 Pro 5G. Pro-modellerna kommer att ha en helt ny design samt en trippelkamera pÄ baksidan, och OnePlus har redan bekrÀftat den nya skÀrmtekniken som den har arbetat med. Under tiden sÄg trippelkameran redan sin första recension före slÀpp. Den kinesiska smarttelefontillverkaren avslöjade ocksÄ mer information om telefonens skÀrm, samtidigt som den bekrÀftade att telefonen kommer att ha en speciell komponent som ingen annan telefon har. Det betyder att OnePlus 7-telefonerna borde vara Ànnu snabbare Àn Android-flaggskepp som gungade samma Snapdragon 855-processor, som Galaxy S10-telefoner som slÀpptes tidigare i Är.

OnePlus pĂ„ mĂ„ndag bekrĂ€ftade i ett pressmeddelande att OnePlus 7 Pro kommer att ha en HDR10 + -skĂ€rm. Det Ă€r inte nĂ„got du kommer att se pĂ„ för mĂ„nga konkurrerande enheter – Galaxy S10-telefonerna stöder alla HDR10 +, men det Ă€r det.

Vad det betyder Ă€r att du kommer att fĂ„ en Ă€nnu bĂ€ttre upplevelse nĂ€r det gĂ€ller att konsumera innehĂ„ll frĂ„n platser som Netflix, YouTube och andra. Med HDR10 + aktiverad kan en enhet kontinuerligt justera bildkvaliteten bild för ram sĂ„ att du fĂ„r stöd för fullfĂ€rgsomfĂ„ng, bĂ€ttre tydlighet och “fantastisk detalj”, som OnePlus uttrycker det.

Men sÄ intressant som skÀrmen kan vara, det Àr en annan komponent som kan ge OnePlus 7 Pro kanten i hastighetstester. Vi har redan sagt dig att telefonen kommer med UFS 3.0-flashlagring, och OnePlus VD Pete Lau bekrÀftade lika mycket pÄ Twitter under helgen:

“OnePlus 7 Pro med UFS 3.0-lagring betyder att det bara blir totalt sett snabbare Ă€n jĂ€mförbara smartphones.”

Ja, OnePlus 7-serien kommer att innehĂ„lla UFS 3.0 för att ge dig nĂ€sta nivĂ„ #fastandsmooth-upplevelse. 😎 # OnePlus7Series

– Pete Lau (@PeteLau) 5 maj 2019

UFS 3.0 Àr nÀsta generations standard nÀr det gÀller inbyggd lagring, och ingen annan telefon dÀr ute har den. Galaxy Fold skulle vara den första, men Samsung skjutit upp lanseringen.

Intressant nog gör Samsung UFS 3.0-minneschip, som kan leverera mer Àn dubbelt sÄ snabbt som den tidigare standarden, UFS 2.1. Men Samsungs viktigaste flaggskepp har Ànnu inte fÄtt UFS 3.0-flashminne. Galaxy S10 packar UFS 2.1-minne, och vi har ingen aning om vilken typ av lagring som finns i lager för den kommande Note 10.

OnePlus 7 Pro kommer att presenteras den 14 maj och ska komma i butiker pÄ flera marknader under de kommande veckorna.