Energizer förhandsgranskar tre av de 26 smarttelefonerna före lanseringen pÄ MWC 2019

Energizer förhandsgranskar tre av de 26 smarttelefonerna före lanseringen pÄ MWC 2019

“Trion av Energizer-smartphones kommer att ha en vattendroppskĂ€rm och Ă€r utrustad med MediaTek-chipset”

Efter att ha meddelat sin plan att lansera 26 smartphones vid nÀsta mÄnads MWC 2019 har Energizer förhandsgranskat tre telefoner frÄn sortimentet. Kallas Ultimate U620S, U570S och U650S, kommer telefonerna med vattendroppskÀrmar och okÀnda MediaTek SoC under huven. Det mÄste noteras att varumÀrket inte har avslöjat alla specifikationer för de telefoner som det har meddelat idag, men den mest anmÀrkningsvÀrda skillnaden mellan de tre erbjudandena Àr skÀrmstorlekarna. Energizer Ultimate U650S Àr det mest kraftfulla erbjudandet bland trion och kommer att ha en 6,5-tums panel, medan U620S och U570S kommer att levereras med 6,2-tums respektive 5,7-tums skÀrmar.

energizer Ultimate

De ramlösa skĂ€rmarna hjĂ€lper den kommande Ultimate-serien att skryta med ett högt bildförhĂ„llande pĂ„ antingen 18: 9 eller 18,5: 9. ”Formaten kommer att göra dem enkelt och bekvĂ€mt att hĂ„lla och se till att innehĂ„llet visas i optimal kvalitet, ” sa företaget i pressmeddelandet. Dessutom kommer skĂ€rmen att ha HD + -upplösning, vilket antyder att dessa skulle vara budgetcentrerade smartphones.

BakifrÄn kommer telefonerna att ha en lutande finish tillsammans med kameramodulen. För fotografering Àr Ultimate U620S spionerad för att levereras med tre bakre kameror. Installationen inkluderar en 16 megapixel primÀr sensor ihopkopplad med en 2-megapixel och 0,2 megapixel sensorer pÄ bakpanelen. U570S och U650S Àr Ä andra sidan utrustade med dubbla 16 MP + 2 MP-kameror pÄ baksidan med funktioner som Live Focus, Filter, Panorama och Beauty Face. För selfies kommer alla enheter med 16 megapixelspelare pÄ framsidan. Intressant Àr att bÄde Ultimate U770S och U650S missar fingeravtryckslÀsaren, Àven om de kan förvÀntas erbjuda ansiktslÄsningskapacitet.

Energizer Ultimate (2)

Handenheterna drivs med antingen 3000 mAh eller 4000 mAh batteri – beroende pĂ„ varianterna. Intressant Ă€r att de alla kommer att ha en USB Type-C-port för “höghastighets” laddning. Slutligen kommer telefonerna i Ultimate-serien att vara utrustade med 4 GB RAM och upp till 128 GB intern lagring, och de kommer att starta det senaste Android 9 Pie OS ur lĂ„dan.

Som nĂ€mnts ovan kommer Energizer att lansera dessa smartphones tillsammans med andra pĂ„ Mobile World Congress 2019, som Ă€r planerad att starta den 25 februari i Barcelona, ​​Spanien. 91mobiler kommer pĂ„ utstĂ€llningsgolvet för att ge dig alla uppdateringar, sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad.