Energizer Power Max P18K Pop första intryck: en powerbank i en smartphone

Energizer Power Max P18K Pop första intryck: en powerbank i en smartphone

“Med ett 18.000 mAh batteri Ă€r Power Max P18K Pop mer en powerbank Ă€n en smartphone”

Kan du gissa vilken smarttelefons varumĂ€rkesbĂ„s pĂ„ den nyligen avslutade MWC som hade lĂ€ngsta köer? Oavsett om du trodde Samsung, LG, Nokia eller Huawei – din gissning var fel. Den monter som lockade flest folkmassor var Energizer – och det var för sin smartphone som har ett massivt 18.000 mAh batteri. Ja, inte ens mĂ„nga powerbanker packar i en sĂ„dan kapacitet, men Energizer har introducerat Power Max P18K Pop för att vara en helhetslösning för vĂ„ra batteriproblem. SĂ„ vad tycker det om att anvĂ€nda enheten personligen, Ă€ven i nĂ„gra minuter? Tja, lĂ€s vidare för att ta reda pĂ„ det.

Energizer Power Max P18K Pop första intryck - 91mobiler 01

Det var bara förra Äret som Energizer gjorde rubriker med sin 16 000 mAh batteri-smarta smartphone, och för att ta det ett tag ovan, meddelade företaget Power Max P18K Pop. SjÀlvklart kan jag inte testa batterifunktionerna pÄ sÄ kort tid, men företaget hÀvdar att smarttelefonen kan erbjuda en standbytid pÄ upp till 50 dagar, vilket helt enkelt Àr galen eftersom det var vad förrens telefoner brukade erbjuda.

Energizer Power Max P18K Pop första intryck - 91 bilar 11

PÄ baksidan Àr Energizer Power Max P18K Pop dock den tjockaste smarttelefonen jag har stött pÄ. Det verkar faktiskt som om en skÀrm har staplats till en kraftbank. SÄ hÀr jÀmför det med iPhone XR (recension) nÀr det gÀller tjocklek:

Energizer Power Max P18K Pop första intryck - 91 mobiler 21

En annan höjdpunkt i Energizers erbjudande – som ocksĂ„ kan gissas frĂ„n dess namn – Ă€r att den har en popup-modul för att ta med selfie-kamerorna. Ja, det finns ett par snappers pĂ„ framsidan, som bestĂ„r av 16MP och 2MP sensorer. TyvĂ€rr verkade demoenheten inte kunna höja skyttarna varje gĂ„ng jag bytte till den frĂ€mre kameran frĂ„n appen.

Fördelen med den hÀr modulen Àr att smarttelefonen erbjuder ett högt skÀrm-till-kropp-förhÄllande med nÀstan ingen ramar runt skÀrmen. NÀr det gÀller portar och knappar kommer du inte att hitta nÄgot förvÄnande, Àven om telefonen konstigt missar ett 3,5 mm-grÀnssnitt, med tanke pÄ att det finns tillrÀckligt med utrymme för detsamma. Fingeravtryckssensorn-cum-power-knappen finns till höger.

Energizer Power Max P18K Pop designgalleri

NÀr det gÀller specifikationer Àr Energizer Power Max P18K Pop en laddad mid-ranger. Den levereras med en 6,2-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2 280 pixlar. Under huven hÀmtar enheten ström frÄn MediaTeks Helio P70-chipset, som Àr ihopkopplat med 6 GB RAM. Att ta hand om lagringsbehov Àr 128 GB minne, som kan utökas ytterligare med hjÀlp av ett microSD-kort (men du mÄste ge upp dubbla SIM-funktionerna).

Energizer Power Max P18K Pop första intryck - 91 bilar 15

För avbildning har Power Max P18K Pop en trippelkamerainstÀllning med en 12-megapixel primÀr snapper, en 5-megapixelsensor och en 2-megapixel djupenhet.

Energizer Power Max P18K Pop första intryck - 91mobiler 23

Energizer Power Max P18K Pop Ă€r en intressant smartphone eftersom den borde ge en imponerande batteritid och inte heller spippar pĂ„ andra specifikationer. Och om du inte nödvĂ€ndigtvis har nĂ„got emot att bĂ€ra en vĂ€ska för att hĂ„lla densamma (de flesta jeansfickan passar inte ens eller Ă€ven om den passar, det kommer att skapa en enorm utbuktning), kan det vara vĂ€rt att övervĂ€ga. Innan du lossar dina handvĂ€skor Ă€r det dock vĂ€rt att notera att den inte ens har gĂ„tt pĂ„ kommersiell produktion Ă€n. Enligt vĂ„rt samtal med företaget bakom Energizer-smarttelefonerna – Avenir – kommer enheten att tillverkas senare i Ă„r, och dĂ„ beror det ocksĂ„ pĂ„ om den nĂ„gonsin kommer till den indiska marknaden.