Energizer presenterar sin nya Ultimate-serie med dubbel selfie-pop-up-kamera

Energizer presenterar sin nya Ultimate-serie med dubbel selfie-pop-up-kamera

“BĂ„de Ultimate U620S Pop- och U630S Pop-smarttelefonerna har skĂ€rmfria ramar och MediaTek Helio-chipsets”

Energizer Àr planerad att lansera sÄ mÄnga som 26 smartphones vid Mobile World Congress (MWC) 2019 senare denna mÄnad. Inför det, plÄgar företaget telefonerna innan de lanserar hela sortimentet. Bara igÄr förhandsgranskade den sin budgetcentrerade Ultimate-serie med skÀrm i vattendroppstil. Nu har Avenir (företaget som bygger smartphones för Energizer) presenterat Ultimate U620S Pop och U630S Pop smartphones. Det Àr vÀrt att nÀmna att specifikationerna inte Àr officiella och kan Àndras innan de faktiskt lanseras.

Energizer U620S

BĂ„da erbjudandena kommer enligt uppgift levereras med dubbla popup-selfie-kameror – den första i sitt slag. Som framgĂ„r av bilderna skulle kameramodulen höjas uppifrĂ„n, precis som Vivo NEX (recension). I stĂ€llet för en enda skytt kommer telefonen dock med ett par av en 16-megapixel snapper och en 2-megapixel djup sensor. Den andra höjdpunkten pĂ„ telefonerna inkluderar en skĂ€rm som Ă€r nĂ€stan utan ram. Medan Ultimate U620S Pop levereras med en 6,2-tums 1080p + -skĂ€rm, kommer Ultimate 630S att ha en 6,3-tums 720p + -skĂ€rm.

Ultimate U620S Pop kan drivas av MediaTek Helio P70-chipset, Ätföljd av 6 GB RAM och ett anvÀndarutökbart 128 GB lagringsutrymme. Det rapporteras att flagga en trippel 16MP + 5MP + 2MP kameror pÄ baksidan. Att driva enheten kan vara ett 3 200 mAh batteri med snabb laddning. Och för sÀkerhet Àr det troligt att den kommer med en sidomonterad fingeravtryckssensor.

Energizer U630S

Dess syskon Ultimate U630S, Ä andra sidan, Àr tippad för att drivas av MediaTeks Helio P22 SoC parat med 4 GB RAM och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme. För fotografering kan det skryta med 16-megapixel + 2-megapixel bakre kameror. Andra funktioner inkluderar ett 3,500 mAh snabbladdningsbatteri och en bakmonterad fingeravtryckssensor.

Prisinformationen för dessa enheter Àr vag för tillfÀllet, men vi kan sÀga att de kommer att erbjuda mellanklass. NÀr det gÀller tillgÀnglighet kommer U630S att lanseras i juni, följt av U620S i juli.