Enheten Nokia 1 Plus med 18: 9-skÀrm och 1 GB RAM för att enligt uppgift starta vid MWC 2019

TvÄ Nokia 5G-smarttelefoner Àr enligt uppgift pÄ gÄng, lanserade knÀppta för Q3 2019

“Nokia 1 Plus kommer sannolikt att drivas av MediaTek MT6739WW-chipset tillsammans med 1 GB RAM”

HMD Global förvÀntas visa upp en massa Nokia-telefoner vid den kommande Mobile World Congress, inklusive Nokia 9 PureView, Nokia 6.2 och möjligen nÄgra fler. Nu kommer en ny rapport frÄn Droid Shout citerar sina kÀllor hÀvdar att Nokia ocksÄ kommer att slÀppa en mystisk smartphone med modellnumret TA-1152 tillsammans med de andra pÄ MWC. Dessutom tror man att den hÀr smarttelefonen riktar sig specifikt till den indiska marknaden och kommer att lanseras i landet strax efter det globala tillkÀnnagivandet i Barcelona. Rapporten hÀvdar att den hÀr enheten Àr Nokia 1 Plus.

nokia-logo_002-640x359

Den troliga eftertrÀdaren till Android Go-baserade Nokia 1 (första intryck), Nokia 1 Plus förvÀntas drivas av MediaTek MT6739WW-chipset klockat vid 1,5 GHz i kombination med 1 GB RAM. Det finns ingen bekrÀftelse pÄ dess interna lagring eller nÀrvaron av en expanderbar lagringsplats, men rapporter hÀvdar att den kommer att ha en 18: 9-skÀrm med en upplösning pÄ 480 x 480 och en pixeldensitet pÄ 213ppi. Med tanke pÄ att den kommer att fokuseras mot de indiska anvÀndarna, förvÀntar vi oss att den kommer att prissÀttas pÄ samma sÀtt som sin föregÄngare. Men till skillnad frÄn Nokia 1, som körs pÄ Android Go, sÀgs den kommande smarttelefonen köra pÄ Android 9.0 Pie ur lÄdan.

Det finns ingen information om specifikationerna för de frÀmre och bakre kamerorna, men telefonen kommer med stöd för dubbla SIM-kort och de vanliga anslutningsfunktionerna inklusive GPS, Wi-Fi, Bluetooth och en Micro-USB-port. MWC 2019 Àr planerad att börja den 25 februari, med Nokias evenemang som kommer att hÄllas dag 0 den 24, sÄ vi mÄste vÀnta tills dÄ för att se vad varumÀrket har i beredskap för oss.