Enorm Huawei Mate 20 Pro-lÀcka avslöjar funktioner som inte finns pÄ nÄgon annan telefon

Huawei-grundare: Utan Apple skulle vi inte se vÀrldens skönhet

Vi har sett bitar och bitar i Mate 20-serien upprepade gĂ„nger tack vare ett ökande antal lĂ€ckor som beskriver nĂ€sta Huawei-flaggskepp. Men med mindre Ă€n tre veckor kvar tills Mate 20-telefonerna tillkĂ€nnages, avslöjade en massiv lĂ€cka bara allt som finns att veta om telefonen, inklusive flera Mate 20 Pro-funktioner som aldrig nĂ€mnts tidigare – funktioner som inte Ă€r tillgĂ€ngliga pĂ„ nĂ„gon annan smartphone, inte ens den nyligen slĂ€ppta iPhone XS.

Israelsk teknikwebbplats Girafa erhöll vad som verkar vara den fullstÀndiga presentationen av Mate 20 och Mate 20 Pro som avslöjar flera detaljer om de kommande flaggskeppen som vi inte har sett tidigare.

BÄda telefonerna kommer att drivas av Kirin 980-processorn, Huaweis eget 7nm-chip som presenterades pÄ IFA 2018 för nÄgra veckor sedan. Pro kommer att ha en 6,9-tums böjd skÀrm, 6 GB RAM, 4200 mAh batteri och IP67-klassning, medan den vanliga Mate 20-modellen har en 6,53-tums platt skÀrm, 4 GB RAM, 4000 mAh batteri och IP53-betyg.

NÀr det gÀller batteriladdning, förvÀnta dig snabb trÄdbunden och trÄdlös laddning (15W). Ny Supercharge-teknik ger dig en laddning pÄ 70% pÄ 4200 mAh-batteriet pÄ 30 minuter.

BÄda telefonerna kommer att ha en 24-megapixel pixelkamera och kameror med tre linser pÄ baksidan, med Pro förmodligen att fÄ bÀttre hÄrdvara. Rapporten konstaterar att Mate 20 Pro kommer att ha en helt ny vidvinkelobjektiv som kommer att ersÀtta teleobjektivet pÄ P20 Pro. Bilderna visar ocksÄ att huvudkameran levereras med AI Smart Zoom, som inkluderar detektering av rörliga objekt, automatisk fokusering och zoomspÄrning. Hivision verkar emellertid vara en AR-funktion som kommer att likna Google Lens.

Mate 20 Pro har en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, medan den vanliga modellen har en fingeravtryckssensor pÄ baksidan. 3D Face Unlock kommer ocksÄ att vara ett Mate 20 Pro-enda trick, med bilderna som tyder pÄ att Huaweis Face ID-alternativ Àr snabbare Àn iPhone X: er kommer iPhone XS med snabbare Face ID-upplÄsning.

Mer intressant Àr Bone Voice ID, vilket Àr ett fruktansvÀrt marknadsföringsnamn för en otroligt cool funktion. Som du kan se i den hÀr bilden sÀger Huawei att Mate 20-telefonerna kommer att vara de första i vÀrlden som stöder röstlÄsning. Det Àr dock möjligt att du behöver Huawei-hörlurar för att fÄ det att fungera.

Bilderna avslöjar ocksÄ att telefonen stöder trÄdlös projektion till en extern bildskÀrm / dator, vilket skulle vara ett coolt alternativ till Samsungs trÄdbundna sÀtt att utöka Android-upplevelser pÄ Galaxy-flaggskepp till större skÀrmar.

Slutligen hÄller Huawei pÄ att introducera ett nytt minneskort, ett nano SD-kort som ser ut som ett nano-SIM-kort, med kapacitet som gÄr upp till 256 GB.

Girafa sÀger att bÄda telefonerna kommer att lanseras i Israel i slutet av oktober, prissatta till 4 000 NIS (1 108 $) och 3 000 NIS (831 $). Som alltid med lÀckor finns det fortfarande en chans att bilderna inte Àr riktiga, men vem skulle gÄ igenom sÄ mycket besvÀr för att fejka en hel telefonpresentation? Huawei kommer att klargöra allt snart, eftersom Mate 20-evenemanget Àr planerat till 16 oktober.