Enorm lÀcka avslöjar Samsungs Galaxy Fold inför dagens hÀndelse

Enorm lÀcka avslöjar Samsungs Galaxy Fold inför dagens hÀndelse

Samsung kommer att ta omslaget frĂ„n Galaxy S10 pĂ„ onsdagen under en uppackad presskonferens i San Francisco, och företaget förvĂ€ntas ocksĂ„ berĂ€tta mer om den hopfĂ€llbara handenheten “Galaxy F”. En lĂ€cka tidigare i veckan sa att telefonens officiella namn Ă€r Galaxy Fold, och det föreslog att en lansering Ă€r överhĂ€ngande. Sedan dess har ett par bilder lĂ€ckt ut för att ge oss en tidig titt pĂ„ telefonens slutliga design bara nĂ„gra timmar före Samsungs stora evenemang.

Bilderna publicerades uppenbarligen den SamsungMyHub innan de tas bort, men inte innan de tar sig till lÀckage Slashleaks. Med andra ord finns det inget sÀtt att bekrÀfta om de Àr Àkta. De ser dock lite bekanta ut, eftersom de liknar den telefon som Samsung visade pÄ scenen i november pÄ utvecklarkonferensen. Vid den tiden bröt vi ner Samsungs reklambilder för dig och pratade om alla Galaxy Fold-funktioner som Samsung inte var redo att avslöja pÄ scenen.

Den första nylÀckade bilden visar telefonens huvudskÀrm och har det pÄstÄdda produktnamnet Galaxy Fold. Vi tittar pÄ den inre skÀrmen pÄ luren, den som viks. Bilden berÀttar att USB-C-porten Àr placerad lÀngst ner pÄ enhetens högra sida, medan en högtalare sitter pÄ vÀnster sida. Observera att det inte finns nÄgot hörlursuttag nÄgonstans i sikte. Den vikbara skÀrmen verkar strÀcka sig frÄn kant till kant, och den har en fjÀril tapet som Àr ganska Samsungesque:

HÀr Àr pressen som Samsung anvÀnde i november:

BildkÀlla: Samsung

Den andra bilden Ă€r mer förbryllande, eftersom den visar den övre sidan av Infinity Flex-skĂ€rmen … och det Ă€r hĂ€r saker blir intressanta. Bilden berĂ€ttar att telefonen kommer att ha en urtagsliknande utskĂ€rning pĂ„ höger sida, dĂ€r en dubbellinsskamera skulle ligga. Titta nĂ€rmare pĂ„ den första bilden sĂ„ ser du detta ovanliga hack igen:

JÀmfört, hÀr Àr vad Samsungs tidiga Galaxy Fold-bilder avslöjade nÀr det gÀller selfie-kameran:

BildkÀlla: Samsung

Intressant nog visade Samsung en prototyp med en liknande design i december, men det var en 5G-enhet som annars sÄg ut som en ny Galaxy S- eller Note-telefon. Den enda skillnaden var selfie-kamerans placering, och man trodde vid den tiden att det bara var en kostnadsbesparande ÄtgÀrd pÄ en prototyp, eftersom det Àr dÀr selfie-kamerorna finns pÄ Samsungs hÄlslagskÀrmar.