Enorm lÀcka kan ha avslöjat Samsungs pris för Galaxy Fold 2

5 sÀtt Samsungs nya vikbara Galaxy Z Flip lÄter sÄ mycket bÀttre Àn Galaxy Fold

Samsung har haft ett tufft Ă„r nĂ€r det gĂ€ller marknadsföring och försĂ€ljning av hopfĂ€llbara telefoner. Det beror inte pĂ„ att tekniken inte Ă€r intressant för konsumenterna, men för att den första telefonen som Samsung nĂ„gonsin gjorde visade sig vara mycket lĂ€ttare att skada Ă€n vi hade velat. Galaxy Fold krĂ€vde flera korrigeringar som skulle förhindra skĂ€rmskador, och Samsung var tvungen att försena telefonens lansering med fem mĂ„nader. ÄndĂ„ Ă€r telefonen extremt ömtĂ„lig och du mĂ„ste Ă€gna extra uppmĂ€rksamhet nĂ€r du hanterar skĂ€rmen. Dessa hĂ„llbarhetsfrĂ„gor Ă€r desto mer irriterande med tanke pĂ„ Galaxy Folds ingĂ„ngspris. För 2000 dollar kostar Galaxy Fold 2 dubbelt sĂ„ mycket som iPhone 11 Pro, en av de bĂ€sta telefonerna du kan köpa i Ă„r. Detta leder oss till en helt ny rapport som sĂ€ger att en av Samsungs tvĂ„ vikbara enheter nĂ€sta Ă„r kommer att sĂ€ljas för mindre Ă€n 1 000 dollar, vilket skulle hjĂ€lpa Samsung att flytta mer produkt.

Samsung arbetar pÄ en vertikalt hopfÀllbar telefon, liknande Motorolas nya Razr-telefon. Det Àr nÄgot som Samsung redan har retat. Och det Àr den vertikala vikbara som kan kosta cirka 845 $ i Korea nÀsta Är, Korea Herald rapporter.

Hur kommer Samsung att minska intrÀdeskostnaden för sina fÀllbara telefoner med mer Àn 50%? Det Àr nÄgot som rapporten inte sÀger. Motorolas $ 1500 Razr Àr den billigaste fÀllbara just nu, förutom Pablo Escobar-telefonen, förstÄs, för den har mellanspecifikationer jÀmfört med Galaxy Fold eller Huawei Mate X. Med det i Ätanke verkar det osannolikt för den vertikala Galaxy Fold för att packa Galaxy S11-hÄrdvara. Förhoppningsvis kommer telefonens byggkvalitet att vara mycket bÀttre Àn Galaxy Fold.

Samsung kommer ocksÄ att lansera en andra upplaga Fold-telefon, men den modellen kommer runt augusti. Den vertikala vikbara bör falla i februari, precis bredvid Galaxy S11-serien.

Samsung planerar under tiden att utöka lanseringen av Galaxy Fold till cirka 60 lÀnder i februari. Företaget har hittills sÄlt cirka 500 000 enheter, The Herald anteckningar. Samsung planerar att öka vikbara telefonsÀndningar till sex miljoner nÀsta Är med hjÀlp av den billigare modellen.