Esports-biljetter erbjuder allt-i-ett-plattform för spelevenemang

TillvÀxten av e-sport innebÀr att hantera evenemang Àr viktigare Àn nÄgonsin. En smidig kundupplevelse Àr avgörande för evenemangets framgÄng Esports-biljetter lanserades september 2017 för att fylla det stora gapet i evenemangshantering och biljettförsÀljningsalternativ i en enda app.

Liknar Eventbrite men fokuserat pÄ esports, samlar Esports Tickets delarna av en biljettwebbplats med en esportsavdelning och en spelsajt med en eventavdelning. Resultatet Àr en sömlös, omni-channel-upplevelse med flera funktioner som gör anvÀndarupplevelsen enkel och enkel. TÀnk Ticketmaster möter Eventbrite.

SkÀrmdump för Esports-biljett

HÀndelser sida skÀrmdump frÄn appen.

Markerade funktioner inkluderar:

AnvÀndarvÀnligt evenemangshanteringssystem dÀr arrangörer kan skapa evenemang gratis. Omfattande och kraftfullt sökverktyg dÀr anvÀndare filtrerar sina preferenser baserat pÄ datum, tid, plats och specifikt spel. Flera biljettalternativ som inkluderar gratis (med en twist), crowdfunded och betalt. Gamification av hela upplevelsen före och efter evenemang som Àr utformat för att engagera kunden med evenemanget, sponsorer och andra fans som förbÀttrar processen för feedback och tillvÀxt.

Biljettalternativ med en vridning

Andra biljett- och evenemangsplattformar har ett gratis biljettalternativ för arrangörer. Esports-biljetter tar det ett steg lÀngre.

”Vi erbjuder ett kostnadsfritt alternativ för arrangörerna inte bara för evenemangen sjĂ€lva”, sĂ€ger VD Arwina Mogul, “utan ocksĂ„ som ett verktyg för att hjĂ€lpa planeraren att mĂ€ta intresset för evenemanget, sĂ€rskilt om det Ă€r gratis. Crowdfunding-alternativet Ă€r sĂ€rskilt populĂ€rt i e-sportvĂ€rlden.

”MĂ„nga populĂ€ra spel anvĂ€nder det. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att stödja arrangörer och tillhandahĂ„lla en plattform för tillvĂ€xt utan att spendera massor pĂ„ reklam. Plattformens smala fokus hjĂ€lper arenor och planerare att nĂ„ mĂ„lgruppen snabbt och enkelt. ”

Gamification

Naturligtvis kommer spelare att göra allt sÄ roligt som möjligt. Det Àr vad esports handlar om. Mogul sa att detta kommer att ta flera former nÀr appen utvecklas.

“Gamification innebĂ€r att vi ökar engagemang före och efter hĂ€ndelse genom engagemang i sjĂ€lva appen”, sĂ€ger Mogul. “Dessa funktioner kommer att lĂ€ggas till under de nĂ€rmaste mĂ„naderna och hjĂ€lpa arrangörerna att öka sin lojala fansbas med online- och offlineinsatser.”

SkÀrmdump av Esports-biljetter

Kommer ur beta

SÄ nu nÀr appen Àr live Àr skalning och intÀktsgenerering i fokus. IntÀktsmodellen kretsar kring serviceavgifter. Strip tar sitt snitt för Nordamerika (2,9 procent plus $ 30). Appen debiterar arrangörerna 3,5 procent plus 0,30 dollar per transaktion endast för betalda och donationsbaserade biljetter. Gratis biljetthÀndelser debiteras inte.

NÀsta steg inkluderar att bygga ut plattformen och ett partnersystem dÀr Esports Tickets ger partnerförmÄner till kvalificerade arrangörer.

LÀs mer om sportteknik pÄ TechCo