Essential Phone Ph-2 kan komma med den främre kameran gömd bakom skärmen

Essential Phone Ph-2 kan komma med den främre kameran gömd bakom skärmen

“Enligt rapporterna kommer Essential Phone Ph-2 inte att ha n√•gon piercing p√• sk√§rmen och kommer att ha selfie snapper under sj√§lva sk√§rmpanelen”

Essential Phone PH-1 (första intryck), som inte gick riktigt bra, avbröts nyligen av varumärket. Det spekulerades i att första generationens smartphone har upphört för att bana väg för efterträdaren som heter Essential Phone PH-2. Nu har nya rapporter dykt upp som avslöjar detaljer om displayen och designen av smarttelefonen.

Essential Phone PH-2 Patent

För oinitierade var Essential Phone PH-1 den första smarttelefonen som startade trenden med skärmskårningar med det som nu kallas vattendroppskåran. På samma sätt verkar det som om Essential Phone PH-2 sannolikt kommer att starta en helt ny trend med helskärmsfascia. Först upptäcktes av SlashGear, en uppsättning ritningar har framkommit som föreslår en transparent skärm, som skulle hjälpa telefonen att ha en skärmfront utan några skåror eller rörliga delar. Enligt patentdesignen kommer Essential Phone PH-2 att ha minst en kamera och sensor under skärmen. Rapporten föreslår att telefonen kommer att ha en OLED-panel och bli halvtransparent på kommando när selfie-kameran öppnas.

Den andra upps√§ttningen ritningar f√∂r samma telefon avsl√∂jar att den kommande handenheten ocks√• kommer att ha en fingeravtrycksl√§sare under visningen. Detta f√∂rst√§rker ocks√• tron ‚Äč‚Äčatt den kommande smarttelefonen kan komma med OLED-panel, eftersom biometri under visning fungerar b√§st med samma. I synnerhet s√•gs namnet PH-2 tidigare i ett dokument fr√•n en amerikansk smartphone-operat√∂r. Tyv√§rr √§r inga andra detaljer k√§nda om den kommande smarttelefonen. F√∂rutom, precis som sin f√∂reg√•ngare, kan Essential Phone PH-2 komma med en n√§stan lager senaste Android, Pie i det h√§r fallet.

Det finns inget ord angående smarttelefonens lanseringstidslinje. Vi kommer att ge dig fler uppdateringar när och när de blir tillgängliga, så håll dig uppdaterad.