Eufy by Anker lanserar smarta högtalare ‘Eufy Genie’ integrerad med Alexa Voice Control; till ett pris av 4 799 Rs

 Eufy by Anker lanserar smarta högtalare 'Eufy Genie' integrerad med Alexa Voice Control;  till ett pris av 4 799 Rs

“De ‘Eufy Genie’ levereras med Amazons Alexa-röstkontrollintegration och andra smarta teknologier i en imponerande design, som mĂ€rket pĂ„stĂ„r. “

Eufy by Anker har meddelat lanseringen av sin nya smarta högtalare med namnet Eufy Genie som kommer med integrationen av Alexa Voice-kommandon. Högtalaren pÄstÄs ha smart teknik i en imponerande design och finns tillgÀnglig pÄ Amazon med 12 mÄnaders garanti.

Gopal Jeyaraj, regional försĂ€ljningschef för varumĂ€rket sa ”Genie av Eufy Ă€r faktiskt som Wonder Genie, dĂ€r din önskan Ă€r kommandot. StĂ€ll in larm, pĂ„minnelser, placera uttagningsbestĂ€llningar etc. .. möjligheterna Ă€r oĂ€ndliga. Vi har ocksĂ„ tagit sĂ€rskild omsorg för att passa röstkommandot till indiskt uttal. Med de bĂ€sta teknologierna, till de mest överkomliga priserna, Ă€r det dags att anta de smartare hemmen i Indien.“
Eufy Genie 2Eufy Genie Ă€r en röststyrd smart högtalare baserad pĂ„ Amazons intelligenta Alexa röststyrsystem. Den har förmĂ„gan att styra dina smarta hemenheter, svara pĂ„ dina frĂ„gor, spela musik, stĂ€lla in kalendrar och rapporterar vĂ€der, nyheter och mer. Högtalaren levereras med ”Alexa” som aktiveringskommando och upptĂ€cker röst frĂ„n alla hĂ„ll.

Enligt varumÀrket har den smarta högtalaren en snygg och kompakt design som bidrar till dess rörlighet och kan anvÀndas bÄde utomhus och inomhus. Företaget har ocksÄ hÀvdat att Genie kan fungera bra med indiska accenter och uttal. Röstbearbetningstekniken, Àven kallad Genie Technology, Àr byggd med hjÀlp av Audio Smart far-field röstprocessor, som kÀnner av ljud 360 grader. Högtalaren förvÀntas ocksÄ isolera brus och avbryter ekot för att höra din röst under musikuppspelning och röstmeddelanden. Det ansluts ocksÄ till 2,4 GHz Wi-Fi-nÀtverk hemma.

Enheten levereras ocksÄ med volymvippor pÄ toppen runt en cirkulÀr ring som innehÄller mÀrkeslogotypen och tÀnds samtidigt som den tar emot röstkommandon och levererar ljudutgÄngar. Den Àr utrustad med en 2W-högtalare, som enligt företaget kan leverera dynamiskt ljud och rumsfullt ljud. Genie kan ocksÄ spela spellistor frÄn streamingtjÀnster som Saavan, Amazon Music, TuneIn, iHeartRadio och kan anvÀndas för att styra alla Alexa-kompatibla Eufy-smartprodukter, till exempel Luminas LED Smart Bulbs.

Eufy Genie har ett försÀljningspris pÄ Rs 4,799 och Àr tillgÀnglig för försÀljning pÄ Amazon.