[Exclusive]: Detta Àr Samsung Galaxy S10 +

Samsung Galaxy S10 Plus official render

“HĂ€r Ă€r den officiella Ă„tergivningen av ett av de mest efterlĂ€ngtade flaggskeppen frĂ„n 2019, Samsung Galaxy S10 +”

Med MWC precis runt hörnet hÄller teknologentusiaster vÀrlden över en vecka full av smarttelefonlanseringar. Till allas förvÄning har dock den sydkoreanska teknikjÀtten Samsung, som vanligtvis debuterar sina senaste Galaxy-enheter pÄ MWC, beslutat att vara vÀrd för en separat fixtur för att tillkÀnnage sitt kommande S-serie flaggskepp (er) den 20 februari i San Francisco. Medan företaget förbereder sig för lanseringen surrar Rumourville av olika lÀckor som omger enheten. Bara förra mÄnaden tog vi dig de högupplösta CAD-renderingarna av Samsung Galaxy S10 + i samarbete med Onleaks. Och nu, 91mobiler har lyckats fÄ den officiella pressÄtergivningen av den kommande smarttelefonen frÄn en pÄlitlig kÀlla. Se Samsung Galaxy S10 +.

Samsung Galaxy S10 Plus officiell rendering

Som framgÄr av bilden ser pressÄtergivningen pÄ Samsung Galaxy S10 + ganska ut som den fabriksbaserade CAD-renderingen som vi presenterade för dig nyligen. Först och frÀmst verkar handenheten levereras med den nu moderna hÄlskÀrmen som inte rymmer en, utan tvÄ selfie-kameror. VÄr bÀsta gissning Àr att Samsung följer fotspÄren i Google Pixel 3 XL (recension) och erbjuder en vidvinkel selfie-kamera tillsammans med en standard front shooter. Dessutom passar stanshÄlsdesignen i linje med Samsungs Infinity O-displayteknik, som företaget pratade om vid en presskonferens i november.

Tack vare anvÀndningen av sÄdan design Àr ramarna runt skÀrmen pÄ Galaxy S10 + mÀrkbart smalare. Per lÀckage kommer smarttelefonen att levereras med en 6,4-tums skÀrm, liknande Galaxy Note9 (recension) och kommer sannolikt att erbjuda det högsta förhÄllandet mellan skÀrm och kropp för nÄgon Samsung-smartphone hittills. NÀr det gÀller panelens upplösning Àr vÄr satsning att företaget förser sitt senaste flaggskepp med en Super AMOLED-skÀrm med QHD + -upplösning.

Samsung Galaxy S10 Plus-kamera

En annan intressant godbit som du kommer att hÀmta frÄn den officiella renderingen Àr att smartphone till skillnad frÄn sina föregÄngare inte har en kapacitiv fingeravtryckssensor pÄ baksidan. Detta bekrÀftar med rapporter som tyder pÄ att Samsungs kommande flaggskepp kommer att innehÄlla en ultraljud fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, vilket Àr en första för företaget. Som alltid kan vi ocksÄ förvÀnta oss att se Samsungs Intelligent Scan-funktion som anvÀnder bÄde ansiktsupplÄsning och Iris-skanningsteknik för autentisering av anvÀndaren, och med dual-selfie-kamerainstÀllningen kan det ha förbÀttrats ytterligare.

Knappplaceringen verkar vara standard pÄ den kommande Galaxy S10 +, och du kommer att kunna se volymvippan och den ökÀnda Bixby-knappen placerad mot vÀnster ryggrad. Enhetens högra kant Àr strömknappens hem. Medan pressbilden inte belyser placeringen av portarna, föreslÄr vÄr tidigare lÀcka att smarttelefonen kommer att behÄlla ett hörlursuttag som placeras bredvid USB Type-C-porten mot botten.

JÀmförelse av Samsung Galaxy S10 Plus

Slutligen Ă€r det uppenbart att den kommande Galaxy S10 + kommer att levereras med en trippelkamerauppsĂ€ttning pĂ„ baksidan, flankerad av en LED-blixt. Om du kommer ihĂ„g föreslog vĂ„r tidigare lĂ€cka att smarttelefonen skulle kunna levereras med fyra bakĂ„tvĂ€nda kameror (kontrollera bilden ovan med bĂ„da görs sida vid sida, för din referens). Den officiella renderingen ger oss dock en tydligare bild (ingen ordlek avsedd) av flaggskeppets bakre kamerainstĂ€llning. Kamerorna har placerats horisontellt och förvĂ€ntas ha en tele-shooter, en vidvinkelsensor och en standardlins. Företaget verkar ocksĂ„ experimentera med nya tonade nyanser, eftersom den officiella renderingen (den till höger pĂ„ bilden ovan) ser smarttelefonen med en ny fĂ€rgvĂ€g, som förvĂ€ntas kallas ‘Prism White’.

Vi zoomade in pÄ S10 + -skÀrmen och genom utseendet pÄ den plattformade uppringnings- och kameraikonerna pÄ lÄsskÀrmen verkar smarttelefonen köra företagets senaste One UI baserat pÄ Android Pie. Dessutom ryktas det att Galaxy S10 + eller en av dess varianter stöder de senaste 5G-nÀtverken.

NÀr det gÀller resten av smarttelefonens specifikationer, kommer handenheten sannolikt att drivas av tvÄ olika chipsets och beroende pÄ region kommer anvÀndarna att fÄ Samsung Galaxy S10 + med antingen Qualcomm Snapdragon 855-processor eller den senaste Exynos 9820 SoC. Smarttelefonen förvÀntas levereras med upp till en terabyte lagringsutrymme och minst 6 GB RAM. Det Àr all information vi har om den kommande Galaxy S10 + för tillfÀllet. LÄt oss veta vad du gör av designsprÄket för företagets kommande flaggskepp i kommentarerna nedan.