[Exclusive]: Enheterna i Vivo U-serien debuterar i Indien nÀsta mÄnad med början pÄ 6.490 Rs

[Exclusive]: Enheterna i Vivo U-serien debuterar i Indien nÀsta mÄnad med början pÄ 6.490 Rs

”Vivo kommer att ha ett mer fokus pĂ„ nybörjarsegmentet i Indien i Ă„r”

I Ă„r har Vivo lanserat ett par smartphones som tog avancerade funktioner till mellansegmentet. VarumĂ€rkets senaste smartphones – V15 och V15 Pro – erbjuder intressanta funktioner som 32-megapixel pop-up selfie-kameror, trippel bakskjutare och fingeravtryckssensorer under displayen (för Pro-modellen). Det betyder dock inte att varumĂ€rket inte fokuserar pĂ„ budgetsegmentet. SĂ€ljaren lanserade hackande telefoner som Y81i och Y91i till plĂ„nboksvĂ€nliga priser. Nu verkar det som att telefonmakaren kommer att fördubblas pĂ„ sub-Rs 10k-segmentet i landet, 91mobiler har lĂ€rt sig av en företagsledare som vill vara anonym.

Vivo U1Vivo U1

Enligt vÄr kÀlla planerar Vivo att debutera sin nya U-serie av budgetsmartphones i Indien inom en snar framtid, möjligen nÀsta mÄnad. Dessa telefoner kommer att tÀvla i prisklassen för sub-Rs 10k i subkontinenten. Framför allt introducerade företaget sin nya U-serie smartphones i Kina i februari. Den första telefonen i serien kan vara Vivo U1, som erbjuder en vattendroppskÀrm, ett stort batteri och dubbla bakre kameror till ett fickvÀnligt pris. Vi har ocksÄ lÀrt oss att den första handenheten i U-serien i Indien kommer i tvÄ konfigurationer och kommer att prissÀttas till R 4,490 och Rs 8,490, beroende pÄ variant.

Dessutom föreslÄr vÄr kÀlla att Vivo ocksÄ kan debutera sin första Android Go-utgÄva-smartphone som en del av U-serien i Indien i framtiden.

Den ovan nÀmnda informationen Àr i linje med vad vi lÀrde oss i interaktion med Vivo Indias landschef, Nipun Marya för ett par veckor sedan. VerkstÀllande direktören sa att Vivo Àr en fullspektrumspelare och kommer att fortsÀtta erbjuda telefoner över prispunkter i landet. Och med tanke pÄ att sub-Rs 10k-segmentet driver mÄnga volymer, förvÀntar vi oss att varumÀrket har ett sÀrskilt fokus pÄ denna marknad.