[Exclusive]: HÀr Àr den första titt pÄ Vivo V15 Pro; förbokningar för att gÄ live i Indien den 15 februari

Vivo V15 Pro India lanseringsevenemang för idag: hur man tittar pÄ livestream

“Vivo V15 Pro har bekrĂ€ftats för att visa upp tre bakre kameror och en fingeravtryckssensor under displayen”

Vivos kommande V15 Pro-smartphone har varit föremÄl för ett antal rubriker nyligen. Senast lÀckt nÄgra bilder av telefonens pÄstÄdda fall pÄ interwebs, vilket avslöjade nÄgra detaljer om handenhetens design. Företaget förvÀntas lansera smarttelefonen i Indien vid ett evenemang den 20 februari. Nu, bara nÄgra veckor före avslöjandet, 91mobiler ger dig den första titt pÄ Vivo V15 Pro, liksom dess tillgÀnglighetsinformation för landet.

Vivo V15 Pro officiell bild 1

Enligt vÄra kÀllor i detaljhandelskedjan kommer Vivo V15 Pro att vara tillgÀnglig för förbokning i Indien frÄn och med den 15 februari, bara nÄgra dagar före avtÀckningen den 20 februari. Företaget kommer att samarbeta med sÄdana som Bajaj Finserv, HDFC Bank, Jio och HDB Financial för lanseringserbjudandena pÄ smarttelefonen under förbokningsperioden. FrÄn och med nu vet vi inte hur mycket du kommer att behöva betala för att förboka handenheten. Medan den exakta prissÀttningen av telefonen inte Àr tydlig just nu, förvÀntas den vara en sub-Rs 25.000 erbjudande.

Vivo V15 Pro förbokar Indien

Vidare har Vivo V15 Pro: s första reklamaffisch avslöjat en hel del intressanta detaljer om enheten. Först och frÀmst pryder telefonen en fascia pÄ hela skÀrmen med en fingeravtryckssensor under skÀrmen och minimala ramar. Smarttelefonen har en popup-selfie-kamera som har en massiv 32-megapixelsensor. PÄ baksidan har handenheten tre primÀra skjutare med en dubbel-LED-blixt, men det finns inget ord pÄ deras kamerasensorer. Slutligen har enheten rundade hörn och en böjd bakpanel.

TyvÀrr har vi för nÀrvarande ingen annan information om Vivo V15 Pro-specifikationerna. Vi kommer att ge dig mer information sÄ snart nÄgot dyker upp (ordspel Àr avsett) pÄ interwebs, sÄ hÄll dig uppdaterad 91mobiler.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Kumar Singh