[Exclusive]: HÀr Àr den första titt pÄ Vivos kommande första Z-telefon för Indien; sannolikt Z5X

Vivo Z1 Pro-specifikationer lÀckte ut i sin helhet före lanseringen

“Z5X Ă€r ett mellanklassutbud med en hĂ„lskĂ€rm och en Snapdragon 710 SoC”

Tidigare den hĂ€r mĂ„naden, 91mobiler rapporterade uteslutande att Vivo planerar att lansera sina bara Z-telefoner online i Indien för att motverka Xiaomi. Strax efter började företaget officiellt reta lanseringen av Z-seriens telefoner i landet via sina sociala kanaler. Medan varumĂ€rket Ă€nnu inte bekrĂ€ftar namnet pĂ„ den kommande handenheten, 91mobiler har exklusivt fĂ„tt ett par bilder av den första Z-serien. Även om vĂ„r kĂ€lla inte har bekrĂ€ftat enhetens namn, Ă€r det troligen Vivo Z5X som nyligen lanserades i Kina.

Vivo Z5x Indien live

Enligt vĂ„r tidigare rapport kommer Vivo Z-serien att sĂ€ljas exklusivt via online-försĂ€ljningskanalerna. Telefonerna kommer att prissĂ€ttas under 20 000 Rs. VĂ„ra kĂ€llor föreslog ocksĂ„ att modellerna i Z-serien kommer att lanseras för att utmana Xiaomi i budgetsegmentet. Den första telefonen i Z-serien kan köpas i landet i slutet av juni eller början av juli, lĂ€gg till vĂ„ra kĂ€llor. Dessutom har vi lĂ€rt oss att handenheten kommer att finnas i tvĂ„ RAM-konfigurationer – 4 GB och 6 GB.

NÀr vi pratade om specifikationerna för Vivo Z5X, anlÀnde telefonen som varumÀrkets första telefon för att flagga med en hÄlskÀrm. Handenheten har en 6,53-tums full-HD + -skÀrm med bildförhÄllandet 19,5: 9. Enheten drivs av en 10nm tillverkningsbaserad Qualcomm Snapdragon 710-processor. Smarttelefonen finns i fyra RAM- och lagringsmodeller inklusive 4 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 128 GB och 8 GB RAM + 128 GB. MjukvarumÀssigt startar telefonen Funtouch OS 9 baserat pÄ Android 9 Pie och har varumÀrkets JoviAI-assistent.

Vivo Z5X Indien live 1

I bildavdelningen erbjuder Vivo Z5X en trippelkamerainstallation pÄ baksidan som bestÄr av 16MP, 8MP och 2MP sensorer. För selfies finns det en 16MP enkel shooter. Handenheten Àr utrustad med kamerafunktioner som AI-skönhet, AR-fotografering etc. NÀr det gÀller anslutning fÄr du 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth, USB OTG och A-GPS. Ett 5.000 mAh batteri med Dual-Engine 18W snabbladdning och en bakmonterad fingeravtryckssensor kompletterar listan med specifikationerna.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Singh