[Exclusive]: HÀr Àr specifikationerna, bilderna, priserna pÄ Sony Xperia 1, Xperia 10, Xperia 10 Plus och Xperia L3

[Exclusive]: HÀr Àr specifikationerna, bilderna, priserna pÄ Sony Xperia 1, Xperia 10, Xperia 10 Plus och Xperia L3

“Sony Xperia 1 Ă€r ett flaggskepp, medan Xperia 10, Xperia 10 Plus och Xperia L3 Ă€r smarta smartphones i mitten av budgeten”

Sony Àr redo att lansera sina nya flaggskepps-, mellanklass- och budgetsmartphones vid sitt kommande MWC 2019-evenemang i Barcelona den 25 februari. VarumÀrket kommer att slÀppa sÄ mÄnga som fyra nya telefoner inklusive Sony Xperia 1 (tidigare ryktet som Xperia XZ4), Xperia 10, Xperia 10 Plus och Xperia L3 vid evenemanget. Innan avtÀckningen har vi redan sett renderingar av dessa enheter nyligen. Nu, 91mobiler har uteslutande fÄtt viktig information om de kommande Sony-telefonerna, inklusive specifikationer, funktioner och prisuppgifter.

Sony MWC 2019-uppstÀllning

Sony Xperia 1 specifikationer, pris

FrÄn och med Sonys nÀsta flaggskepp kommer Xperia 1 att vara vÀrldens första smartphone för att flagga en 21: 9-filmskÀrm med en 6,5-tums 4K HDR OLED-panel. Telefonen har en 30 procent större skÀrmyta jÀmfört med sin föregÄngare, Xperia XZ3. SkÀrmen drivs av Sonys BRAVIA X1 mobilmotor som producerar djupare svart och mer naturliga fÀrger. DesignmÀssigt kommer Xperia 1 att ha en metall- och glassmörgÄsdesign med ett lager av Cornings Gorilla Glass 6 bÄde fram och bak. I likhet med tidigare Sony-flaggskepp kommer det nya erbjudandet ocksÄ att erbjuda IP68-certifierad vatten- och dammbestÀndig design. Handenhetens fingeravtryckssensor placeras pÄ höger sida.

Sony-XPeria-1-grÄ-och-silver

Speciellt kommer Sony Xperia 1 att komma som den japanska teknikjÀttens första smartphone med en trippel kamera pÄ baksidan. Flaggskeppet har tre 12-megapixelskyttar pÄ baksidan. En av dem Àr en normal lins, medan de andra tvÄ inkluderar en super vidvinkelobjektiv och en teleobjektiv med optisk bildstabilisering. Smarttelefonen kan spela in 4K HDR-videor i 21: 9-filmformat. SÀrskilt kommer det att bli en ny Cinema Pro app ombord sÄ att du kan spela in professionella videor. Det kommer att finnas stöd för superinspelning av video i full HD-upplösning och möjlighet att spara inspelade foton i RAW-format. Smarttelefonen kommer ocksÄ att innehÄlla den nya Dual-Pixel-tekniken, som spioneras för att ta kvalitetsbilder av rörliga föremÄl Àven under svagt ljus. För selfies fÄr handenheten en 8-megapixelspelare, som ocksÄ lÄter dig skapa 3D-avatarer av dig sjÀlv med 3D Creator-funktionen.

Om vi ​​gĂ„r vidare till de andra funktionerna kommer Sony Xperia 1 att drivas av Qualcomms senaste toppmoderna Snapdragon 855-processor och startar Android 9 Pie ur lĂ„dan. Smarttelefonen fĂ„r 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme, vilket kan ökas ytterligare upp till 512 GB genom att sĂ€tta i ett microSD-kort. NĂ€r det gĂ€ller anslutning kommer handenheten att erbjuda 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser och en USB Type-C-port. Ett 3 300 mAh batteri med snabb laddningsstöd kompletterar specifikationerna för smarttelefonen.

NÀr det gÀller prissÀttning och tillgÀnglighet kommer Sony Xperia 1 att prissÀttas till CHF 1 099 (~ Rs 78 200) och kommer att finnas tillgÀnglig i juni.

Sony Xperia 10 och 10 Plus specifikationer, priser

PÄ Xperia 10 har vi lÀrt oss att smarttelefonen har en 6-tums full HD + -skÀrm med bildförhÄllandet 21: 9 och startar Android 9 Pie ur lÄdan. Den hÀr kommer att drivas av Qualcomms octa-core Snapdragon 630-processor, med hjÀlp av 3 GB RAM. Smarttelefonen kommer att erbjuda 64 GB lagringsutrymme, ytterligare utbyggbart upp till 512 GB tack vare microSD-kortplatsen. PÄ baksidan har handenheten en 13-megapixel primÀr shooter, med hjÀlp av en 5-megapixel sekundÀr kamera. Den hÀr stöder ocksÄ videoinspelning i 21: 9-format och bokeh-fotografering. För selfies fÄr enheten en 8-megapixelspelare. Ett 2,870 mAh batteri hÄller hela paketet vid liv.

Sony-Xperia-10-renderar

NÀr det gÀller Sony Xperia 10 Plus kommer smarttelefonen att erbjuda en större 6,5-tums 21: 9-skÀrm med full HD + -upplösning. Den hÀr kommer att drivas av en Qualcomm Snapdragon 636-processor och kommer med 4 GB RAM och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme. I optikavdelningen kommer handenheten att ha en dubbel 12-megapixel + 8-megapixel-kamerainstÀllning bak med dubbel optisk zoom och bokeh-effekter. För selfies kommer enheten att ha en 8-megapixelkamera. Denna smartphone kommer att vara packad med ett 3000 mAh batteri. BÄde Xperia 10 och 10 Plus levereras med sidemonterade fingeravtryckssensorer.

Sony-Xperia-10-Plus-bilder

NÀr vi pratar om prissÀttning och tillgÀnglighet kommer Xperia 10 att prissÀttas till 399 CHF (~ R 40000), medan Xperia 10 Plus ger dig tillbaka med CHF 499 (~ Rs 35 500). BÄda smartphones kommer pÄ marknaden i början av april.

Sony Xperia L3 specifikationer, pris

Sony-Xperia-L3-bilder

Sony Xperia L3 kommer att vara den mest prisvÀrda av partiet. Telefonen fÄr en sidmonterad fingeravtryckssensor och erbjuder det Àldre bildförhÄllandet 18: 9. Enheten har en 5,7-tums HD + -skÀrm och startar den daterade Android Oreo. Att driva smarttelefonen kommer att vara en MediaTek 6762-processor, med hjÀlp av 3 GB RAM. I kameravdelningen har handenheten en dubbel 13-megapixel + 2-megapixel bakre kamerainstÀllning och en 8-megapixel frÀmre kamera. Ett 3 300 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer.

Sony Xperia L3 kostar 199 CHF (~ 14 150 Rs) och kommer att finnas tillgÀnglig frÄn början av april.