[Exclusive] Infinix lanserar telefon med popup-selfie-kamera under 10 000 Rs nÀsta mÄnad

[Exclusive] Infinix lanserar telefon med popup-selfie-kamera under 10 000 Rs nÀsta mÄnad

“Handenheten förvĂ€ntas vara den billigaste pop-up-selfie-kamera-smarttelefonen nĂ€r den startar nĂ€sta mĂ„nad”

Infinix lanserade idag Smart 3 Plus – en nystartad Android-smartphone med trippel bakre kameror – i Indien. Handenheten Ă€r den första frĂ„n varumĂ€rket 2019, men den vill snart fördubblas nĂ€r det tar scenen nĂ€sta mĂ„nad för att slĂ€ppa lös en ny smartphone. Infinix India chef Anish Kapoor i ett samtal med 91mobiler sa varumĂ€rket Ă€r redo för en pop-up selfie kamera smartphone lansering i landet. Handenheten debuterar efter den 20 maj och kommer att prissĂ€ttas till mindre Ă€n 10 000 Rs. DĂ€rför, nĂ€r den lanseras, Ă€r den kommande Infinix-handenheten den mest prisvĂ€rda smarttelefonen med infĂ€llbar kameramekanism.

Infinix

Bortsett frÄn det, gav Infinix-chefen inte andra detaljer om den kommande mystery-handenheten. Vi kan dock anta att telefonen kommer att skryta med en skÀrmfri och hackfri skÀrm för uppslukande visning. Infinix har under tiden delat en affisch (ovan) av en kommande smartphone som verkar prata med en trippel bakre kamerainstÀllning. Den hÀr handenheten kan vara varumÀrkets första pop-up selfie-kameratelefon, Àven om detta bara Àr spekulation just nu.

Slutligen kommer företaget snart att gÄ in pÄ den bÀrbara marknaden för fitness i Indien med ett fitnessband. Bandet kommer sannolikt att göra sin debut tillsammans med Infinix kommande smartphone nÀsta mÄnad. Det finns inga hÄrdvaru- och mjukvarudetaljer om bÀrbarheten för tillfÀllet. FortsÀtt titta pÄ utrymmet för att lÀra dig mer om Infinix första popup-selfie-kamera-smartphone och fitnessband.

Med ingÄngar frÄn Ankit Dixit

[Previous Story]Google testar enligt uppgift ny svepning tillbaka frÄn sidogest i Android Q

[Next Story]Jio GigaFiber Rs 600 plan med medföljande fasta och TV-tjÀnster enligt uppgift