[Exclusive] LG lanserar en budgetsmartphone med tre bakre kameror som en del av en Indien-centrerad, online-serie

[Exclusive] LG lanserar en budgetsmartphone med tre bakre kameror som en del av en Indien-centrerad, online-serie

“Den kommande LG-smarttelefonen kommer att lanseras i juni sjĂ€lv, enligt vĂ„r kĂ€lla”

Medan de kinesiska varumÀrkena Xiaomi, Vivo och OPPO har tagit den indiska marknaden med storm har den koreanska jÀtten LG varit ganska tyst i landet, Àven dÄ landsmannen Samsung lanserade en ny strategi med sin Galaxy M-serie. Nu dock 91mobiler har lÀrt sig frÄn pÄlitliga kÀllor att LG planerar att snart lansera en ny smartphone för den indiska marknaden. Den hÀr smarttelefonen kommer att vara en del av en ny Indien-centrerad serie som företaget lagar mat pÄ. Dessutom kommer den kommande LG-smarttelefonen endast att sÀljas online i Indien.

LG ny smartphone

NÀr det gÀller smarttelefonen, vars namn inte kunde bestÀmmas för tillfÀllet, kommer den att riktas mot det prisvÀrda segmentet pÄ den indiska marknaden. Bilderna som vi har tagit fram visar att handenheten har en trippelkamerainstÀllning och ett lutningsfÀrgschema pÄ baksidan. Den bakre kamerainstÀllningen som innehÄller en kamerasensor inringad i en röd ring, med LED-blixt placerad under modulen. Handenheten har ocksÄ en fingeravtryckssensor pÄ baksidan, med företagets logotyp placerad lÀngst ner pÄ bakpanelen.

LG ny smartphone tillbaka

Vi kan ocksÄ se ström- och volymknapparna pÄ telefonens högra ryggrad, med antennlinjerna placerade högst upp och lÀngst ner pÄ bÄda kanterna. En av bilderna har ocksÄ texten som sÀger att LG-smarttelefonen kommer att ha en FullVision-skÀrm och AI-funktioner. KÀllan indikerar ocksÄ att handenheten kommer att fÄ flera funktioner frÄn mÀrkets flaggskepp G- och V-serien.

Informationen om den kommande LG-smarttelefonen kommer snart efter att Samsung tillkÀnnagav att sin egen online-endast Galaxy M-serie fick 2 miljoner i försÀljning pÄ 70 dagar efter lanseringen. Det skulle helt sÀkert vara globalt först för LG att lansera en ny Indien-centrerad, online-bara smarttelefonserie, och visar varumÀrkets öppenhet för att vinna vÀrldens nÀst största marknad för smartoner. Vi kommer att höra mer under de nÀrmaste veckorna eftersom vÄr kÀlla föreslÄr att den första handenheten i den nya sortimentet skulle lanseras sÄ snart som i juni mÄnad.