[Exclusive] Moto E6-renderingen avslöjar tjocka ramar och en bakre kamera

[Exclusive] Moto E6-renderingen avslöjar tjocka ramar och en bakre kamera

“Moto E6 f√∂rv√§ntas bli den nya prisv√§rda smarttelefonen fr√•n varum√§rket och eftertr√§da f√∂rra √•rets Moto E5-smartphone”

En betrodd källa har delat exklusiva renderingar av den kommande Moto E6-smarttelefonen med 91mobiler. Handenheten förväntas vara företagets prisvärda erbjudande från 2019 och efterföljande förra årets Moto E5-smartphone. Framställningen visar att nästa generations E-serie inte kommer att ha kamerans puckel som vi har vant oss vid under de senaste åren. Den visar handenheten med en enda bakre kamera placerad i det övre högra hörnet, med LED-blixt placerad strax nedanför. Inramningarna den här gången verkar också vara tjockare än vad vi såg på Moto E5.

moto_e6

Dessutom har Moto-dimple på baksidan av telefonen ingen inbäddad fingeravtryckssensor. Den lilla utskärningen längst ner på kanten antyder att Moto E6 har en avtagbar bakpanel för att sätta in SIM-kort och microSD-kort. Volymvippan och strömbrytaren kommer att hitta sin plats på höger kant, medan 3,5 mm hörlursuttaget kommer att vara längst upp och laddningsporten (troligen en microUSB-port) och mikrofonen längst ner.

Moto E6: s fascia ser mer eller mindre ut som sin f√∂reg√•ngare tack vare MaxVision-sk√§rmen – en marknadsf√∂ringsperiod som Motorola anv√§nder f√∂r sk√§rmformatet 18: 9. Men till skillnad fr√•n Moto E5-smarttelefonen kommer det inte att finnas en selfie-blixt ovanp√• E6. Under sk√§rmen finns en rej√§l haka med m√§rket ‘motorola’.

Medan vår källa inte gav Moto E6-specifikationerna, har tidigare läckor föreslagit att den skulle kunna drivas av Snapdragon 430 SoC. Chipsetet kan åtföljas av 2 GB RAM och 16 GB / 32 GB användarutökbart lagringsutrymme. Det är troligt att telefonen har en 5,45-tums HD + -skärm, 13-megapixelsensor på baksidan och en 5-megapixelspelare på framsidan för selfies och videosamtal. Slutligen kommer handenheten enligt uppgift förinstallerad med Android 9 Pie ur lådan och det kommer vi inte att ha någon fingeravtryckssensor alls.

Motorola har ännu inte bekräftat om och när den planerar att starta Moto E6-smarttelefonen. Företaget har dock ett evenemang planerat den 15 maj där det förväntas lansera Motorola One Vision. Vi kan se Moto E6-smarttelefonen avslöjas bredvid den vid evenemanget.