[Exclusive]: Moto Z4 Play kommer att innehÄlla 48 megapixels bakre kamera, fingeravtryckssensor med mera och mer

[Exclusive]: Moto Z4 Play kommer att innehÄlla 48 megapixels bakre kamera, fingeravtryckssensor med mera och mer

“Moto Z4 Play förvĂ€ntas vara den kommande mellanklassmartphonen frĂ„n Lenovo-Ă€gda Motorola”

Förra mÄnaden sÄg vi CAD-baserade Ätergivningar av nÀsta generations Moto Z4 Play-smartphone som Àr redo att lyckas med Moto Z3 Play-handenheten förra Äret. Mellantelefonen Àr tippad för att komma fram med samma modulÀra design som sin föregÄngare och den trendiga kant-till-kant-skÀrmen. Idag presenterar vi exklusivt specifikationerna för Moto Z4 Play. De har tippats till oss av en pÄlitlig kÀlla som vill vara anonym. Medan de flesta detaljerna Àr i linje med tidigare rykten, finns det fortfarande nÄgra intressanta avslöjanden.

moto-z4-play_render

RÀtt utanför fladdermusen kommer Moto Z4 Play med en U-formad skÄra ovanpÄ skÀrmen, som tidigare har tippats till 6,22 tum i storlek. Det blir den första Moto-enheten som har en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, dÀrför kan vi förvÀnta oss en Super AMOLED-panel. Handenheten drivs av SM6150-processorn, som förvÀntas vara kodnamnet för Qualcomms 11nm Snapdragon 675 SoC. Telefonmakaren sÀgs leverera enheten med 4 GB och 6 GB RAM-alternativ och 64 GB och 128 GB lagringsvarianter. Handenheten kommer att köra lager Android 9 Pie ur lÄdan och rymma ett 3600 mAh batteri.

I kameravdelningen kommer Moto Z4 Play att skryta med en jÀttestor 48-megapixelsensor; varumÀrket planerar att anvÀnda Q Technologys S5KGM1SP-sensor istÀllet för nÄgot frÄn Sony eller Samsung. Sensorn har blivit populÀr sedan Huawei introducerade den i sin Nova 4-smartphone, följt av Honor (View 20) och Xiaomis undermÀrke Redmi (Not 7). VÄr kÀlla specificerade inte om det skulle finnas flera kamerasensorer pÄ baksidan förutom den primÀra 48 megapixel.

De lÀckta renderingarna visar att smarttelefonen kommer fram med magnetiska stift pÄ bakpanelen. Dessa stift gör det möjligt för anvÀndare att ansluta Moto Mods för att göra din Z4 Play till filmprojektor, boombox, batterikraft och mer. Det Àr allt vi vet hittills! Priset och tillgÀngligheten förblir ett mysterium just nu, men allt som kommer att vara klart nÀr handenheten officiellt lanseras. Spekulationer Àr att Motorola kan tillkÀnnage Moto Z4 Play under första halvÄret 2019.