[Exclusive]: Moto Z4-tryckvisning visar vattendroppskårning och design utan ram

[Exclusive]: Moto Z4-tryckvisning visar vattendroppskårning och design utan ram

“Moto Z4-flaggskeppet f√∂rv√§ntas drivas av Qualcomm Snapdragon 855-processor”

Förra året presenterade Motorola sin Moto Z3 med 5G-anslutningsstöd via en Moto 5G-mod. Nu sägs företaget arbeta med en fjärde generationens modell i serien, kallad Moto Z4, som sannolikt kommer att lanseras någon gång inom en snar framtid. Telefonen har varit i ryktets bruk ett tag och rapporter tyder på att den kommer med en uppdaterad design. Nu ger vi dig den första officiella pressåtergivningen av Moto Z4, som avslöjar viktiga detaljer om flaggskeppets design.

Moto Z4 press gör läcka

Moto Z4 press render kommer från en pålitlig källa och visar att telefonen kommer att levereras med en design som ser ganska ut som den hos sin föregångare, Moto Z3. Den enda anmärkningsvärda skillnaden här ser du är en kant-till-kant-skärm med ett vattendroppskår på toppen för att hysa selfie-kameran. Telefonen har tunna ramar på sidorna, toppen och botten.

Framställningen föreslår att Moto Z4 endast kommer att innehålla en enda primär kamera, som ryktas vara en 48-megapixelsensor från Sony. Det finns en 16-stifts pogo-kontakt på baksidan, som gör det möjligt för användare att ansluta Moto Mods. En fingeravtryckssensor syns inte på enheten, vilket tyder på att handenheten har en fingeravtryckssensor på skärmen. Slutligen placeras handenhetens strömbrytare och volymvippan på vänster sida i renderingen.

Moto Z4-kamera

När det gäller specifikationerna förväntas Moto Z4 drivas av Qualcomms senaste toppmoderna Snapdragon 855-processor. Precis som sin föregångare kommer telefonen att erbjuda 5G-stöd via 5G Moto mod. Enheten kommer sannolikt att erbjuda vanilj Android-upplevelse och kan starta Android 9 Pie ur lådan. Smarttelefonen förväntas behålla 3,5 mm hörlursuttaget och har en USB Type-C-port. Tyvärr finns inga andra detaljer om handenhetens specifikationer för närvarande.

Det är värt att nämna att liknande CAD-baserade återgivningar av en Motorola-enhet som kallas Moto Z4 Play också flyter online. Vår källa föreslår dock att Motorola inte har några planer på att släppa en Play-modell i Z-serien i år.