[Exclusive] Motorola One Action Àr en prisvÀrd variant av One Vision, hÀr Àr kompletta specifikationer

[Exclusive] Motorola One Action Àr en prisvÀrd variant av One Vision, hÀr Àr kompletta specifikationer

“Motorola One Action kommer att ha en 6,3-tums FHD + -skĂ€rm, en Exynos 9609 SoC och ett 3 500 mAh batteri”

Tidigare i Ă„r i maj presenterade Lenovo-Ă€gda Motorola sin senaste One-serie smartphone som heter One Vision. Telefonen kommer snart att lanseras pĂ„ den indiska marknaden. Företaget arbetar enligt uppgift med ytterligare tvĂ„ One-serien erbjudanden, pĂ„stĂ„s kallas Motorola One Action och One Pro. Även om det inte finns nĂ„gra detaljer om One Pro för tillfĂ€llet lĂ€cktes nĂ„gra specifikationer av One Action genom en Geekbench nyligen. Nu, 91mobiler ger dig exklusivt de fullstĂ€ndiga specifikationerna för Motorola One Action före den officiella lanseringen.

Motorola One VisionMotorola One Vision (för representationsÀndamÄl)

Vi har fÄtt specifikationsbladet för Motorola One Action frÄn en pÄlitlig tipster. Telefonen kommer som en prisvÀrd variant av One Vision. Medan One Vision har ett 4D Corning Gorilla-glas pÄ baksidan med tvÄ kameror, kommer One Action att ha en plastbaksida med tre skyttar. Precis som One Vision kommer One Action ocksÄ att erbjuda en hÄlskÀrm och en bakmonterad fingeravtryckssensor.

NÀr det gÀller specifikationerna kommer Motorola One Action att lÄna ett antal specifikationer frÄn One Vision. Telefonen kommer med en 6,3-tums LCD-skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2 520 pixlar. Under huven hittar du en Samsung Exynos 9609-processor, en Mali G72 GPU och ett 3 500 mAh batteri, precis som One Vision. Men One Action kommer att ha tre kameror istÀllet för tvÄ pÄ baksidan. Huvudkameran kommer att vara en 12,6 MP-sensor, men vi har för nÀrvarande inga detaljer angÄende de andra tvÄ snapparna. För selfies kommer det att finnas en 12,6 MP-shooter.

Motorola One Vision 3Motorola One Vision (för representationsÀndamÄl)

Dessutom har vi lÀrt oss att Motorola One Action kommer i 3 GB och 4 GB RAM-varianter och 32 GB, 64 GB och 128 GB lagringsmodeller (UFS 2.1). Vi fÄr veta att 32 GB-modellen kommer att ha 3 GB RAM. Smarttelefonen kommer med NFC-anslutning och kommer att finnas i blÄ och guld nyanser (Àven om det kan finnas fler fÀrgalternativ i pipelinen).

För nÀrvarande finns det inget ord nÀr Motorola exakt planerar att lansera One Action och One Pro. Vi kommer att uppdatera dig om Àrendet sÄ snart vi har mer information, sÄ hÄll dig uppdaterad 91mobiler för regelbundna uppdateringar.