[Exclusive] OnePlus TV kommer att vara vÄrt nÀsta fokus och kommer snart till Indien: Vikas Agarwal

[Exclusive] OnePlus TV kommer att vara vÄrt nÀsta fokus och kommer snart till Indien: Vikas Agarwal

“OnePlus-TV: n har utvecklats sedan förra Ă„ret och förvĂ€ntas bli officiell 2020”

OnePlus TV Ă€r nĂ€sta stora produkt i det kinesiska varumĂ€rkets sortiment för den indiska marknaden. 91Mobiler talade med OnePlus Indiens general Mamager Vikas Agarwal vid sidan av lanseringen av OnePlus 7-serien i Bengaluru, Indien, för att frĂ„ga om sitt företags planer pĂ„ att ta hem apparater till Indien. PĂ„ frĂ„gan om lanseringen av tre nya flaggskeppsbutiker innebĂ€r införandet av en diversifierad produktportfölj, svarade Agarwal jakande. “OnePlus TV Ă€r vĂ„rt nĂ€sta fokus för den indiska marknaden”, sa han.

OnePlus TV tillkÀnnagavs officiellt att de skulle vara i början i september förra Äret. Företaget har dock alltid stannat bakom foten nÀr det gÀller att svara pÄ uppdateringar av produkten.

OnePlus TV - Utvalda

Denna indikation frÄn Agarwal verkar visa positiva tecken för indiska kunder, som Àr bland de viktigaste för OnePlus. Indiens chef gav emellertid inte nÄgra tidslinjer och sa att de snart arbetade med att föra OnePlus-tv till landet. TV: n kommer sannolikt att göras tillgÀnglig online via Amazon.in och OnePlus.in, och Àven offline via OnePlus Experience-butiker.

Redan i oktober föreslog en rapport att Indien skulle vara ett av de första lÀnderna som fick OnePlus TV. Det kommer sannolikt att vara en del av premium-tv-segmentet, men förvÀntas erbjuda bra funktioner till en relativt överkomlig prispunkt.

Medan detaljerna Àr fÄ och lÄngt emellan, vet vi sÀkert att OnePlus TV kommer att ha en smart skÀrm och drivas av en AI-motor. Prisuppgifterna Àr inte ute Ànnu, men det kommer att vara avgörande för företaget att prissÀtta det konkurrenskraftigt med tanke pÄ att Xiaomi har uppfattats som OnePlus kÀrnkonkurrent nÀr det gÀller onlineförsÀljningsstrategi.