[Exclusive]: OPPO A1K Indien lanseringssats för 2 maj; att sÀlja för 7 990 Rs

[Exclusive]: OPPO A1K Indien lanseringssats för 2 maj;  att sÀlja för 7 990 Rs

“OPPO A1K Ă€r ett budgeterbjudande med en 6,1-tums skĂ€rm och en MediaTek Helio P22 SoC”

För bara ett par dagar sedan lanserade OPPO sin senaste budgetsmartphone som heter A1K i Ryssland. Före avslöjandet rapporterade vi uteslutande att företaget snart kommer att lansera handenheten pÄ den indiska marknaden, förutom att avslöja priset nyligen. Nu har vÄra detaljhandelskÀllor avslöjat handenhetens tillgÀnglighetsinformation för subkontinenten.

OPPO A1K

VÄra kÀllor sÀger att OPPO kommer att lansera A1K i Indien den 2 maj. Telefonen kommer att finnas tillgÀnglig samtidigt via stora tegelbutiker över hela landet. NÀr det gÀller telefonens tillgÀnglighet online kan vi inte bekrÀfta om den kommer att finnas tillgÀnglig via e-tailers eller inte just nu. Enheten kommer att finnas i en enda variant som ger dig tillbaka 999 Rs.

NÀr vi pratar om specifikationerna har OPPO A1K en 6,1-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1,560 x 720 pixlar och ett lager av Cornings Gorilla Glass pÄ toppen och stöder ColorOS 6.0 baserat pÄ Android Pie. Att driva telefonen Àr en MediaTek Helio P22 oktakÀrnprocessor, med hjÀlp av 2 GB RAM och IMG PowerVR GE8320 GPU. Lagringskapaciteten ombord Àr 32 GB, vilket kan ökas ytterligare med upp till 256 GB genom att sÀtta i ett microSD-kort.

I bildavdelningen har OPPO A1K en 8-megapixel bakre kamera med en blÀndare pÄ f / 2.2 och en 5-megapixel selfie-shooter. NÀr det gÀller anslutning fÄr handenheten 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Bluetooth 4.2, Wi-Fi och A-GPS med GLONASS. Ett 4000 mAh batteri och röda / svarta fÀrgvarianter kompletterar listan med specifikationerna för handenheten.