[Exclusive]: OPPO A1k lanseras snart i Indien; 4000 mAh batteri och 32 GB lagring i slÀp

 OPPO varumÀrken 'Enco' namn;  kan vara en ny smartphoneserie

“OPPO A1k-priset i Indien förvĂ€ntas ligga runt 8 000 Rs”

Efter att ha tagit del av prisnivĂ„erna för mellanklass och övre mellannivĂ„ med lanseringen av K1 (första intryck) och F11 Pro (recension), verkar det som om OPPO Ă€r redo att stĂ€rka sin position i sub-Rs 10k-segmentet . Efter att ha officiellt meddelat att det kommer att lansera A5 i landet nĂ€sta vecka – vilket 91mobiler har lĂ€rt sig frĂ„n kĂ€llor skulle bĂ€ra en prislapp pĂ„ 9 990 Rs – vi har nu fĂ„tt veta att den kinesiska telefonmakaren har en annan smartphone pĂ„ gĂ„ng för subkontinenten. Kallad OPPO A1k, Ă€r telefonen instĂ€lld pĂ„ att snart komma till Indien.

OPPO A1K Indien lanserar - 91mobiler 01

Enligt affischen som vi har förvÀrvat frÄn en kedja i detaljhandelskedjan kommer OPPO A1k att levereras med ett nötigt 4000 mAh batteri. Teaserbilden avslöjar ocksÄ att handenheten kommer med 32 GB minne ombord. Vi kan ocksÄ bekrÀfta frÄn telefonens Ätergivningar att enheten kommer att bli Ànnu en budget som erbjuder ett litet, daggdroppformat hack för att hysa selfie snapper, medan pÄ baksidan kommer A1k att ha en enda sensor. Den bakre kameran Ätföljs av en dubbelfÀrgad LED-blixt. Fingeravtryckssensorn verkar ocksÄ vara fel, vilket tyder pÄ att A1k skulle förlita sig pÄ ansiktslÄsningstekniken för att autentisera anvÀndaren.

OPPO A1k har inte blivit officiell Àn, vilket innebÀr att smarttelefonen kan göra sin globala debut i Indien nÀr den lanseras. TyvÀrr kunde vÄr kÀlla inte faststÀlla nÄgon annan information om den kommande enheten. Enligt NBTC-certifieringen förvÀntas A1k ha en skÀrm som mÀter 6 tum eller mer. Att driva showen skulle vara MediaTeks Helio P22 SoC, som kommer att paras ihop med 2 GB RAM. Listan avslöjar ocksÄ att telefonens mÄtt Àr 154,4 x 77,4 x 8,4 mm. Enheten tipsar skalan vid 165 gram. Certifieringen nÀmner att enheten kommer att finnas i röda och svarta nyanser, vilket bekrÀftar renderingen i affischen ovan.

Med tanke pÄ att OPPO A5s Àr en smartphone under Rs 10.000, kan vi förvÀnta oss att A1k kommer att prissÀttas Ànnu lÀgre, kanske runt Rs 8000 för att rikta sig till konsumenterna som flyttar frÄn sin första smartphone i nybörjarsegmentet. Vi kommer sÀkert att hÄlla koll pÄ att berÀtta nÀr och nÀr smarttelefonen startar, sÄ hÄll ögonen öppna.