[Exclusive] OPPO A1k-priset i Indien kommer att vara 7 990 Rs

[Exclusive] OPPO A1k-priset i Indien kommer att vara 7 990 Rs

“OPPO A1k har bekrĂ€ftats att ha ett 4000 mAh batteri, 32 GB intern lagring, vattendroppskĂ€rning och en bakre kamera”

Efter att ha lanserat OPPO A5s kan nĂ€sta handenhet frĂ„n OPPO: s stall vara A1k. För ett par dagar sedan rapporterade vi uteslutande om handenheten tack vare en affisch med taggen ‘kommer snart’ och detaljer om batteriet och RAM-minnet. Nu, 91mobiler har lĂ€rt sig frĂ„n detaljhandelskĂ€llor att OPPO A1k kommer till Indien med en prislapp pĂ„ 7 990 Rs. Nybörjarsmartphonen kommer att tilltala kunder som letar efter en smartphone som inte kostar en bomb och ger Android-upplevelsen.

OPPO-A1K-India-launch-91mobiles-01_thumb.jpg

Som tidigare rapporterats levereras OPPO A1k med en vattendroppskÀrm och en enda bakÄtvÀnd kamera. Den bakre kameran kommer att backas upp av en dubbeltonad LED-blixt. Handenheten verkar inte ha nÄgon fingeravtryckssensor alls, men det Àr troligt att den har en teknik för ansiktslÄsning för att autentisera anvÀndaren. Enheten fÄr ett jÀttestort 4000 mAh batteri och ett respektabelt 32 GB lagringsutrymme, som borde kunna utvidgas av anvÀndaren, ombord.

Dessutom föreslÄr NBTC-certifiering att A1K kommer att packa en hög 6-tums skÀrm. Panelen kommer sannolikt att ha HD + -upplösning och bildförhÄllandet 19,5: 9. Enheten kan drivas av MediaTeks mobilplattform Helio P22 och starta ColorOS 6.0 ur lÄdan. Den kunde mÀta 154,4 x 77,4 x 8,4 mm och vÀga 165 gram. Sist men inte minst kommer handenheten att finnas tillgÀnglig i minst tvÄ fÀrgalternativ: svart och rött.

Det exakta lanseringsdatumet för OPPO A1K Àr inte kÀnt för tillfÀllet, men vi förvÀntar oss att det kommer att ske redan nÀsta vecka.