[Exclusive] OPPO avbryter F-serien globalt, kommer att ersÀtta den med Reno-telefoner

[Exclusive] OPPO avbryter F-serien globalt, kommer att ersÀtta den med Reno-telefoner

“NĂ€r F-serien har upphört Ă€r OPPO F11 och F11 Pro de sista modellerna i serien”

Inte bara R-serien, OPPO ersÀtter sin F-serie för de nyligen grundade Reno-seriens smartphones. Det senare tillkÀnnagavs i Kina förra mÄnaden och bestÄr nu av tvÄ smartphones: Reno och en Reno 10X Zoom Edition som packar periskoplins för att erbjuda 10X digital zoom. OPPO verkar nu planera att placera Reno som ersÀttning för sin F-serie smartphones. Detta innebÀr att OPPO F11 och F11 Pro, som lanserades redan i mars i Indien, Àr de sista erbjudandena i sortimentet.

En pĂ„litlig kĂ€lla nĂ€ra saken har berĂ€ttat 91mobiler det dĂ€r, ”OPPO: s mobila avdelning har avslutat sitt 10-Ă„rsjubileum i Kina, och vid tillfĂ€llet vill företaget göra nĂ„gra Ă€ndringar i sitt sortiment. OPPO kommer att upphöra med F-serien och ersĂ€tta den med Reno-serien. ” KĂ€llan tillagd, “FörĂ€ndringarna kommer att Ă„terspeglas Ă€ven i Indien, dĂ€r sĂ€ljaren har slutfört fem Ă„r.”

OPPO F11 Pro feat

Reno-seriens smartphones Àr planerade att lanseras i Indien den 28 maj. Medan kÀllan inte har bekrÀftat detta, Àr det troligt att standard Reno-handenheten kommer att ersÀtta F-serien i mellansegmentet och Reno 10X Zoom Edition med Snapdragon 855 SoC tar det övre mellanklassutrymmet dÀr OPPO R17 Pro-smarttelefonen en gÄng brukade vara. OPPO hade tidigare bekrÀftat att de inte kommer att lansera lÀngre telefoner i R-serien och istÀllet kommer att anvÀnda sina Reno- och Find-serier av enheterna som dess faktiska flaggskepp.

oppo-reno-10x-zoom_2.jpg

Som nÀmnts ovan har Reno 10X Zoom Edition 10X hybridzoommekanism tillsammans med 160mm teleobjektiv och 48-megapixel Sony IMX586-sensor för att ge en av de lÀngsta zoomfunktionerna pÄ en telefon. Handenheten drivs av Qualcomms Snapdragon 855 SoC och har en helskÀrmsdesign med 6,65-tums AMOLED-skÀrm och en pop-up selfie-modul för Shark Fin. Den frÀmre kameran pÄ telefonen fÄr en 16-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Telefonen kör Android 9 Pie-baserad ColorOS 6.0 ur lÄdan och rymmer ett 4 065 mAh batteri med VOOC 3.0 snabb laddning.

OPPO Reno, Ä andra sidan, har en 6,4-tums helskÀrmsdisplay och Snapdragon 710 SoC tickar i sin kÀrna. Telefonen har en dubbel 48-megapixel + 5-megapixelsensor pÄ baksidan och en 16-megapixels selfie-shooter pÄ den kilformade popup-kameran. Andra funktioner inkluderar ett 3,765 mAh batteri med VOOC 3.0 snabb laddningsteknik, ColorOS 6.0 UI och upp till 8 GB RAM och 256 GB ombordlagring.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Singh