[Exclusive]: OPPO F11 Pro med 48MP bakre kamera och 32MP selfie shooter lanseras första veckan i mars. HÀr Àr den första tryckÄtergivningen

OPPO F11 Pro India-lansering bekrÀftad den 5 mars

“OPPO F11 Pro kommer att ha dubbla bakre kameror och en pop-up selfie shooter”

OPPO: s kommande smartphone i F-serien, OPPO F11 Pro, har varit föremÄl för ett antal lÀckor och rapporter nyligen. Bara förra mÄnaden certifierades telefonen av tre tillsynsmyndigheter över hela vÀrlden under modellnumret CPH1969. Nu före den officiella avslöjandet, 91mobiler ger dig den första officiella pressÄtergivningen av OPPO F11 Pro, förutom att avslöja dess nyckelspecifikationer samt telefonens lanseringstid för Indien, frÄn kÀllor i OPPO: s distributionskanal.

OPPO F11 Pro-press gör lÀckage 91mobiles

NÀr vi pratar om designen först, som visas i renderingen, har OPPO F11 Pro en helskÀrmsfascia med minimala ramar pÄ alla sidor. Telefonens hörsnÀcka Àr inbÀddad i den övre ramen. PÄ baksidan pryder smarttelefonen en dubbel primÀr kamerainstÀllning med en LED-blixt, som Àr placerad i en enda remsa som ansluts till toppen av baksidan. Under kamerorna finns en oval formad fingeravtryckssensor. Smarttelefonen kommer att finnas i en gradient nyans, men vi kan förvÀnta oss fler fÀrgmodeller för handenheten ocksÄ. OPPO F11 Pro gör lÀckage

NÀr det gÀller specifikationerna har OPPO F11 Pro en primÀr CMOS-kamera som har en 48MP-sensor. VÄr kÀlla föreslÄr att F11 Pro, liksom Xiaomi Redmi Note 7 Pro, ocksÄ kommer att ta bilder i 12MP-upplösning och anvÀnda pixelbinningsteknik för att ta 48MP-bilder. SÀrskilt samma sensor förvÀntas vara tillgÀnglig pÄ den kommande Vivo V15 Pro. För selfies Àr smarttelefonen utrustad med en 32MP popup-kamera. Dessutom har vi lÀrt oss att F11 Pro har en avancerad MediaTek SoC, 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme.

Enligt vĂ„r kĂ€lla planerar OPPO att lansera F11 Pro nĂ„gon gĂ„ng under den första veckan i mars. Även om vi inte har detaljer om handenhetens exakta priser, förvĂ€ntar vi oss att den kommer att finnas tillgĂ€nglig under 25 000 Rs.