[Exclusive]: OPPO K1 med fingeravtryckssensor under display för att starta i Indien i februari första veckan

OPPO K3-lansering planerad till 23 maj i Kina

”OPPO K1 Ă€r en av de mest prisvĂ€rda smartphones med en fingeravtrycksscanner under skĂ€rmen”

Bara igÄr retade Flipkart lanseringen av en ny smartphone frÄn OPPO i Indien. E-handelsportalen har Ànnu inte avslöjat namnet pÄ den enhet som ska avslöjas, liksom nÀr telefonen kommer att landa i landet. Dock, 91mobiler har lÀrt sig att varumÀrket kommer att lansera OPPO K1-handenheten i Indien samt tidslinjen för lanseringen.

oppo-k1-blÀck-svart

En kĂ€lla som Ă€r bekant med OPPO: s planer har informerat oss om att OPPO K1 kommer att lanseras i Indien den första veckan i februari. Telefonen slĂ€pptes ursprungligen i Kina i oktober förra Ă„ret som en av de mest prisvĂ€rda smartphones med en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen. Även om vi inte har det exakta priset pĂ„ OPPO K1 för Indien, har vi informerats om att enheten kommer att slĂ€ppas under 20 000 Rs i landet.

För att sammanfatta specifikationerna visar OPPO K1 en nÀstan ramlös skÀrm med ett vattendroppliknande hack ovanför skÀrmen. Telefonen fÄr en 6,4-tums Super AMOLED-skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2 340 pixlar. Under huven har handenheten en Qualcomm Snapdragon 660 AI-processor och programvarumÀssigt startar enheten ColorOS 5.2 baserat pÄ Android 8.1 Oreo.

OPPO K1 1

För avbildning erbjuder OPPO K1 en dubbel 16-megapixel + 2-megapixelkamerainstĂ€llning pĂ„ baksidan och en 25-megapixel selfie-shooter. NĂ€r det gĂ€ller de andra funktionerna finns smarttelefonen i tvĂ„ RAM- och lagringskonfigurationer – 4 GB + 64 GB och 6 GB + 128 GB. NĂ€r det gĂ€ller anslutning erbjuder telefonen dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 och A-GPS. Ett 3600 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer.