[Exclusive]: Realme 3 India lanseringsevenemang som kommer att hÄllas i början av mars

xiaomi-logo

“Realme 3 bekrĂ€ftades tidigare av VD Madhav Sheth att lansera nĂ„gon gĂ„ng under Q1 2019”

Realme 3 har tidigare bekrÀftats att lanseras inom Q1 av varumÀrkets Indien-chef Madhav Sheth. Nu, 91mobiler har fÄtt kÀnnedom om företagets planer att det kommer att lansera Realme 3-smarttelefonen i början av mars. Ett datum kunde dock inte faststÀllas för tillfÀllet. Företaget har ocksÄ slÀppt en teaser pÄ Twitter som antyder lanseringen av Realme 3.

LĂ„t oss se om du kan sĂ€tta ihop 1 och 2. đŸ€” pic.twitter.com/hLneqExJc9

– Realme (@realmemobiles) 19 februari 2019

Den nya teasern för eftertrĂ€daren till Realme 2 (recension) kommer i form av en gĂ„ta pĂ„ sitt officiella Twitter-handtag. VarumĂ€rket har laddat upp en bild av förpackningarna Realme 1 och Realme 2 tillsammans. Texten pĂ„ bilden lyder ‘Enkel matematik eller nĂ„got stort? ‘ Bildtexten som medföljer bilden Ă€r ocksĂ„ suggestivt att sĂ€ga, ‘LĂ„t oss se om du kan sĂ€tta ihop 1 och 2. ‘ Den enkla matematiken och efterföljandet av Realme 1 (recension) och Realme 2 som visas i bilden lĂ€cker ingen tvekan om att teasern verkligen pekar mot Realme 3-lanseringen. Vi kan dock förvĂ€nta oss att nĂ€sta generations smartphone kommer att fĂ„ in nĂ„gra hĂ„rdvaruuppgraderingar jĂ€mfört med sina föregĂ„ngare.

Realme 2 91mobiles recensioni 0003Realme 2

För att komma ihÄg levereras Realme 2 med en 6,2-tums skÀrm med HD + skÀrmupplösning och hack uppe. I sin kÀrna har smarttelefonen Snapdragon 450 octa-core processor, som Ätföljs av antingen 3 GB eller 4 GB RAM, beroende pÄ variant. Dessa varianter levereras med 32 GB respektive 64 GB utökningsbart anvÀndarlagring. I kameravdelningen erbjuder smarttelefonen en 13-megapixel primÀr sensor som backas upp av en 2-megapixel sekundÀr djupgivare med LED-blixt pÄ baksidan. NÀr det gÀller selfies erbjuder Realme 2 en 5-megapixelspelare. Andra funktioner i Realme 2 inkluderar upplÄsning av ansiktet, bakmonterad fingeravtryckssensor, Android Oreo och ett kraftigt 4,230 mAh-batteri.

Vi kommer att veta mer om Realme 3 de kommande dagarna eftersom den aggressiva marknadsföringen indikerar att lanseringen inte Àr lÄngt borta.