[Exclusive]: Realme C2 lanseras den 22 april tillsammans med Realme 3 Pro; hÀr Àr specifikationerna

[Exclusive]: Realme C2 lanseras den 22 april tillsammans med Realme 3 Pro;  hÀr Àr specifikationerna

“Realme C2 kommer att ha en annan processor och selfie-shooter Ă€n sin föregĂ„ngare”

Under de senaste veckorna har Realme retat sin kommande Realme 3 Pro-smartphone i Indien. Enheten Àr redo att slÀppas pÄ Delhi University Stadium i landet. Medan företaget inte officiellt har meddelat nÄgonting kommer det att finnas ytterligare en enhet vid evenemanget som heter Realme C2, 91mobiler har lÀrt sig frÄn branschkÀllor. Telefonen kommer att vara eftertrÀdaren till Realme C1 (2019), som presenterades i januari.

Realme C1Realme C1

Enligt vÄra kÀllor kommer Realme C2 inte att komma med större uppgraderingar. Telefonen delar de flesta funktioner med Realme C1 (2019), förutom processorn och den frÀmre kameran. Enheten drivs av en MediaTek Helio P22-processor, till skillnad frÄn Snapdragon 450-chipset som driver sin föregÄngare. PÄ framsidan kommer handenheten att ha en 8-megapixelspelare, jÀmfört med 5MP pÄ Realme C1.

NÀr det gÀller de andra specifikationerna kommer Realme C2 att ha ett vattendroppskÄr över skÀrmen, men vi har inte den exakta skÀrmstorleken för tillfÀllet. Telefonen kommer med tvÄ primÀra kameror pÄ baksidan. Installationen kommer att innehÄlla en 13 megapixels huvudsensor tillsammans med en 2 megapixels sekundÀr skjutspel. VÄra kÀllor föreslÄr ocksÄ att handenheten startar ColorOS 6.0 ur lÄdan och drivs av ett batteri med högre kapacitet Àn 4.000 mAh. Vi förvÀntar oss att det blir en 4230 kraftcell.

Realme C1Realme C1

Slutligen hÀvdar vÄra kÀllor att Realme C2 kommer att prissÀttas till cirka 8 000 Rs. Dess föregÄngare, Realme C1, sÀljer för nÀrvarande för Rs 5,999 och Rs 6,799 för varianterna 2 GB / 32 GB respektive 3 GB / 32 GB. Vi förvÀntar oss att utformningen av Realme C2 sannolikt kommer att vara ganska lik Realme C1. Vi kommer att fÄ veta mer pÄ nÄgra dagar, sÄ hÄll ögonen öppna för regelbundna uppdateringar.

Med ingÄngar frÄn Keshav Khera