[Exclusive] Realme X lanseras i Indien med ‘Spider-Man: Far From Home’ fallet

[Exclusive] Realme X lanseras i Indien med 'Spider-Man: Far From Home' fallet

“Realme X förvĂ€ntas lanseras i Indien i mitten av juli”

Förra mÄnaden introducerade nykomlingmÀrket Realme sin senaste smartphone i Kina som heter Realme X. Nu planerar företaget att lansera handenheten pÄ den indiska marknaden nÄgon gÄng nÀsta mÄnad. Innan lanseringen, 91mobiler har lÀrt sig att Realme kommer att samarbeta med Marvels Spider-Man: Far From Home-film för Realme X-smarttelefonen.

Spider-Man lÄngt hemifrÄn

Enligt vÄra kÀllor kommer Realme att introducera ett speciellt Spider-Man: Far From Home-tema fall för Realme X. FrÄn och med nu Àr det inte klart om fallet kommer att slÀppas med filmen (som kommer i biografer den 4 juli) eller med Realme X, som förvÀntas lanseras i Indien i mitten av juli. Det finns inget ord om fallet kommer att levereras med smarttelefonen eller sÀljas separat.

För att komma ihÄg lanserades Realme X som företagets första smartphone med en primÀrkamera pÄ 48 megapixlar samt en skÀrm utan ram och skÀrm. Handenheten har en popup-selfie-kamera som kommer upp frÄn toppen i mitten. Det finns ocksÄ en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen ombord. Telefonen har en 6,5-tums AMOLED-skÀrm med en upplösning pÄ full HD + och 91,2 procent skÀrm-till-kropp-förhÄllande.

Realme X

Realme X-specifikationer

Realme X drivs av den octa-core Qualcomm Snapdragon 710-processorn och startar ColorOS 6.0 ur lÄdan, baserat pÄ Android 9 Pie. PÄ baksidan har handenheten en 48MP Sony IMX586 primÀr kamera, med hjÀlp av en 5MP sekundÀr skytt. För selfies finns det en 16MP Sony IMX471-sensor. Anslutningsfunktionerna inkluderar 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, USB Type-C och A-GPS. Ett 3.765mAh-batteri med 20W stöd för snabb laddning kompletterar listan över smarttelefonen.

Realme X finns i Kina till ett startpris pÄ cirka 15 000 Rs för basvarianten, som gÄr upp till cirka. Rs 20000 för den avancerade varianten. Vi kommer att ha telefonens priser och tillgÀnglighet de nÀrmaste veckorna, sÄ hÄll kontakten.

Med ingÄngar frÄn Keshav Khera