[Exclusive]: Redmi Note 7 lanseras i Indien den 12 februari (uppdatering)

Redmi Note 7S med 48 megapixelkamera och Snapdragon 660 SoC lanserades i Indien: pris, specifikationer

“Redmi Note 7 Ă€r en debutsmartphone under det nya varumĂ€rket Redmi och pryder funktioner som ett vattendroppskĂ„r, 48MP bakre kamera och mer”

[Update] 2 februari: Xiaomi har bekrÀftat för oss att inbjudningsbilden nedan Àr falsk. Som sagt kommer varumÀrket att lansera Redmi Note 7 i februari mÄnad sjÀlv, sÄ vi mÄste se nÀr exakt det hÀnder.

Enligt en ny tweet av Xiaomis landschef Manu Kumar Jain kommer varumÀrket snart att lansera Redmi Note 7-smarttelefonen (första intryck) pÄ den indiska marknaden. Dock hade toppledaren och varumÀrket hÄllit det faktiska lanseringsdatumet sÄ lÄngt. Fram till nu Àr det. 91mobiler har nu lÀrt sig av branschkÀllorna att smarttelefonen kommer att lanseras i Indien den 12 februari.

Redmi Note 7 lanseringsdatum

Enligt den inbjudningsbild som vi exklusivt skaffat kommer det nyligen avskaffade undermĂ€rket att anordna ett lanseringsevenemang i New Delhi den 12 februari. Vi kan se silhuetten av telefonen i bilden med vattendroppskĂ„ran och texten ”Apna Time Ayega.”Inbjudan nĂ€mner ocksĂ„”Redmi Smartphone Launch‘. Det Ă€r sĂ€kert att anta att inbjudan Ă€r för lanseringen av Redmi Note 7 i landet. Redmi Note 7 Ă€r mĂ€rkets första smartphone med en 48-megapixelkamera.

Xiaomi Redmi Note 7 första intryck14

För att sammanfatta, har Redmi Note 7 en 6,3-tums skÀrm med full HD + -upplösning, ett vattendroppskÄr och 19,5: 9 bildförhÄllande. Telefonen drivs av octa-core Snapdragon 660 SoC med upp till 6 GB RAM och 64 GB lagring. I avbildningsavdelningen erbjuder handenheten en 13-megapixelkamera pÄ framsidan och 48MP + 5MP-skjutare pÄ baksidan. Smartphonen startar MIUI 10 ur lÄdan och drivs av ett 4000 mAh batteri. PÄ sÀkerhetsfronten kommer Note 7 med en bakmonterad fingeravtrycksskanner och ansiktslÄsning.

NÀr det gÀller prissÀttningen sÀljs Redmi Note 7 för RMB 999, RMB 1 199 och RMB 1 399 för varianterna 3 GB + 32 GB, 4 GB + 64 GB respektive 6 GB + 64 GB i Kina. Vi kan förvÀnta oss att den indiska prissÀttningen ligger inom samma intervall. Med tanke pÄ att lanseringen inte Àr lÄngt borta behöver vi inte vÀnta lÀnge.