[Exclusive]: Samsung Galaxy A20 lÀckt bild pÄ bakpanelen föreslÄr dubbla bakre kameror

[Exclusive]: Samsung Galaxy A20 lÀckt bild pÄ bakpanelen föreslÄr dubbla bakre kameror

“Samsung Galaxy A20 förvĂ€ntas vara ett budgeterbjudande med dubbla bakre kameror”

Samsung har bekrÀftat att det kommer att lansera minst en ny Galaxy A 2019-smarttelefon i Indien med början i mars. NÄgra av dessa enheter förvÀntas vara Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A30 och Galaxy A50. Inför avtÀckningen certifierades nyligen nÄgra av dessa telefoner, inklusive Galaxy A10 och Galaxy A20, av Wi-Fi Alliance. Nu, 91mobiler har fÄtt en handfull bilder av bakpanelen pÄ den kommande Samsung Galaxy A20, som har avslöjat nÄgra detaljer angÄende dess design.

Samsung Galaxy A20-bild live bak

Enligt de lÀckta bilderna kommer Samsung Galaxy A20 att vara ett budgeterbjudande. Telefonen kommer med en dubbel primÀr kamerainstÀllning bak och har en högtalare precis under kameramodulen. Smarttelefonen erbjuder ett 3,5 mm hörlursuttag och en mikro-USB-laddningsport. Slutligen antyder de lÀckta bilderna att Galaxy A20s strömbrytare och volymvippan kommer att placeras pÄ höger sida.

NÀr det gÀller specifikationerna har ryktfabriken Ànnu inte avslöjat smarttelefonens funktioner. Företaget förvÀntas lansera tvÄ varianter av handenheten, och en av dem sÀgs vara ett Android Go-erbjudande.

[Previous Story]Vivos IQOO-telefon visas i naturen och den Àr inte en hopfÀllbar enhet

[Next Story]MWC 2019: ZTE tillkÀnnager en ny Axon-enhet och en 5G-flaggskeppssmartphone