[Exclusive]: Samsung Galaxy A30 och A50s livebilder visar Infinity-U-skÀrmar, kamerakonfiguration och mer

[Exclusive]: Samsung Galaxy A30 och A50s livebilder visar Infinity-U-skÀrmar, kamerakonfiguration och mer

“Samsung förvĂ€ntas presentera sina nya smartphones i A-serien i Indien den 28 februari.”

Samsungs kommande smartphones i Galaxy A-serien har varit föremĂ„l för ett antal lĂ€ckor och rapporter nyligen. Men genom att lĂ€gga alla rykten för resten bekrĂ€ftade Samsung Indien nyligen att det snart kommer att lansera sĂ„ mĂ„nga som tre nya Galaxy A-serierbjudanden. Dessa förvĂ€ntas inkludera Galaxy A10, Galaxy A30 och Galaxy A50. VarumĂ€rket har redan retat designen av den kommande telefonen som den nyligen gjorde “meddela mig” sida live i landet. Nu har en pĂ„litlig tipster skickat 91mobiler nĂ„gra livebilder av Samsung Galaxy A30 och Galaxy A50 smartphones.

Samsung Galaxy A30 live-bilder

Dessa bilder av Galaxy A30 och Galaxy A50 verkar ha tagits i en butik. Detta tyder pÄ att varumÀrket kommer att sÀtta dessa telefoner pÄ marknadshyllorna sÄ snart de presenteras senare denna mÄnad, eventuellt den 28 februari, om man ska tro pÄ ryktfabriken. Medan Samsung redan har retat designen av dessa enheter, avslöjar dessa bilder vissa detaljer om deras fÀrgvarianter.

Först och frÀmst visar dessa bilder att Samsung Galaxy A30 och Galaxy A50 kommer att anlÀnda med varumÀrkets nyligen introducerade Infinity-U-skÀrm. BÄda har minimala ramar runt och en enda selfie-kamera som kommer att placeras i Infinity-U-hacket. Galaxy A30 verkar ha en bakmonterad fingeravtryckssensor. Intressant nog verkar Galaxy A50 prata med en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen, som kommer att bli en första för Galaxy A-serien av enheter. Slutligen föreslÄr dessa bilder att Galaxy A30 och Galaxy A50 kommer att ha dubbla och tredubbla bakre kameror pÄ baksidan.

Samsung Galaxy A50 live-bilder

NÀr vi talar om fÀrgvarianterna föreslÄr dessa bilder att tvÄ av fÀrgvarianterna pÄ Samsung Galaxy A30 kommer att innehÄlla Sky Blue och Red. NÀr det gÀller Galaxy A50 kan vi se pÄ dessa foton att en av dess modeller kommer att finnas i vitt. Speciellt verkar bÄda handenheterna ha en blank bakpanel.

För nÀrvarande finns inte mÄnga detaljer om de exakta specifikationerna för Samsung Galaxy A30 och A50. Vi kommer dock att ge dig mer information sÄ snart nÄgot dyker upp pÄ interwebs, sÄ hÄll dig uppdaterad.