[Exclusive]: Samsung Galaxy A50-ramens levande bilder visar Infinity V-skärm, utklipp för trippel bakre kameror och mer

[Exclusive]: Samsung Galaxy A50-ramens levande bilder visar Infinity V-skärm, utklipp för trippel bakre kameror och mer

“Live-bilderna av Galaxy A50-ramen visar att handenheten har en Infinity V-sk√§rm, tre bakre kameror, 3,5 mm h√∂rlursuttag och USB Type C-port”

Efter att ha rapporterat om de viktigaste funktionerna i Samsung Galaxy A50 för några dagar sedan, 91mobiler har fått tag på levande bilder Galaxy A50s chassi som bekräftar den trippel bakre kameran och avslöjar några fler viktiga detaljer. Förutom den bakre kamerainställningen visar livebilderna det kommande mellanklassutbudet från den sydkoreanska leverantören kommer med en Infinity V-skärm och har ett 3,5 mm hörlursuttag. Bilderna av Galaxy A50 kommer till oss via en källa som är nära utvecklingen av handenheten och vill vara anonym.

Samsung Galaxy A50 Notch

Som bilderna visar kommer Galaxy A50 att komma med ett vattendroppskår, som Samsung kallar Infinity V-skärm. Om du tittar på bilden (ovan) syns en liten utskärning tydligt uppåt på skärmen; det kommer att hysa selfie-kameran. Speciellt Infinity V-panelen har redan debuterat med Samsungs senaste Galaxy M10 och Galaxy M20 smartphones.

Samsung Galaxy A50 Tripal Camera

Flytta till baksidan av Galaxy A50, den har en lång vertikal utskärning i det övre högra hörnet och ett litet hål strax nedanför. Dessa skulle förmodligen vara för den trefaldiga bakre kameran respektive LED-ficklampan på handenheten, precis som vi såg på Galaxy A7 (2018) smartphone. Intressant verkar det inte finnas en utskärning för en fingeravtryckssensor i mitten av telefonens ram, vilket bekräftar rykten om den optiska fingeravtryckssensorn. Slutligen kommer den nedre kanten av Galaxy A50-handenheten att rymma en USB Type C-port och 3,5 mm hörlursuttag.

Samsung Galaxy A50 USB Type-C

När det gäller specifikationerna är Galaxy A50 tippad för att anlända med 24 megapixel främre kamerasensor och ett kraftigt 4000 mAh batteri. Kärnan kan vara Exynos 9610 mobilplattform, parat med 4 GB RAM och 64 GB och 128 GB intern lagringsalternativ. Handenheten kommer att erbjuda dubbla SIM-stöd och köra Android 9 Pie ur lådan, hävdar en certifieringswebbplats. Samsung kunde introducera smarttelefonen i fyra färgalternativ: blå, rosa, svart och vitt, och det kan vara en av Galaxy A-seriens telefoner ryktas att rocka en 3D Time-of-Flight (ToF) kameralins.

Telefonmakaren förväntas lansera så många som nio smartphones under sin A-serie för 2019. Av dessa är det bara tre som spekuleras i att komma med en fingeravtryckssensor på skärmen, där Galaxy A50, Galaxy A70 och Galaxy A90 är de mest tävlande.

Via Mukesh Singh