[Exclusive]: Samsung Galaxy A70-skalet avslöjar tredubbla bakre kameror, 3,5 mm hörlursuttag och mer

[Exclusive]: Samsung Galaxy A70-skalet avslöjar tredubbla bakre kameror, 3,5 mm hörlursuttag och mer

“Det nya Samsung Galaxy A70 skalet avsl√∂jar designen p√• den kommande telefonen”

Samsungs nya A-telefoner är överkomliga, har funktioner packade och ger en hård kamp för vissa kinesiska smarttelefonmärken. Den koreanska jätten släppte nyligen ett gäng Galaxy A-serietelefoner i Indien, men det är inte klart än. Vi har inte fått några ärenden för en av de kommande telefonerna i A-serien. Dessa renderingar har tillhandahållits av en pålitlig källa och tillhör Galaxy A70.

Skalet återges avslöjar designen av Galaxy A70-smarttelefonen. Enligt renderingen kommer Galaxy A70 att ha en trippel-bakre kamerainställning och en U-formad skåra på framsidan. Du kommer också att märka att det inte finns någon fingeravtrycksskanner på baksidan av telefonen. Detta innebär att telefonen har en fingeravtrycksläsare på skärmen. Kolla in de exklusiva Samsung Galaxy A70-renderingarna nedan.

Renderna är för fallet, men det visar också telefonen från nästan alla vinklar. Du kan se att volymvippan och strömbrytaren båda är tillgängliga på höger sida av telefonen. Telefonen har också ett 3,5 mm hörlursuttag. Kameramodulen sticker ut något från kroppen. Det ser ut som att telefonen kommer att använda en plastkonstruktion som liknar andra A-serietelefoner. Ett tidigare rykte hade också nämnt att Galaxy A70 skulle ha ett 4400 mAh batteri. Det är allt vi vet om telefonen för tillfället.

Detta är inte den första budgettelefonen från Samsung som innehåller en fingeravtrycksläsare på skärmen. Företaget har tagit avancerade funktioner till budget- och mellantelefoner för att göra dem mer attraktiva för kunderna. Formeln har fungerat och de senaste telefonerna i Galaxy M-serien och A-serien har sålt ganska bra.

Företaget kommer snart att lägga till fler telefoner i line-up, som inkluderar Galaxy A20, Galaxy A40, Galaxy A60 och Galaxy A90. Några av dessa enheter bekräftades officiellt av Samsungs brittiska butik, medan Galaxy A40 fick en FCC-certifiering. Allt detta innebär att vi kan förvänta oss att dessa telefoner kommer att meddelas mycket snart.