[Exclusive] Samsung Galaxy M40 för att flagga 32-megapixel primÀr bakre kamera och 16MP selfie snapper

Samsung Galaxy M40

“Galaxy M40 kommer att vara ett mellanklassutbud med tre bakre kameror och en Snapdragon 600-serieprocessor”

Tidigare idag meddelade Samsung att den kommer att lansera Galaxy M40-smarttelefonen i Indien den 11 juni kl 18. Genom teasers har den sydkoreanska teknikjÀtten redan avslöjat att telefonen kommer med en hÄlskÀrm, en trippelkamerainstallation pÄ baksidan och en Snapdragon 600-serieprocessor. Vi har nu nÄgra detaljer angÄende kameraspecifikationerna för den kommande smarttelefonen.

Samsung Galaxy M40

I en konversation med 91mobiler, Asim Warsi, Senior Vice President – Smartphone Business, Samsung India har avslöjat att Galaxy M40 kommer att ha en 32-megapixel primĂ€r kamera pĂ„ baksidan. För selfies kommer handenheten att vara utrustad med en 16-megapixelsensor. Warsi nĂ€mnde ocksĂ„ att Galaxy M40 kommer att vara en flaggskeppskategori med priser runt 20 000 Rs. TyvĂ€rr avstod företagsledaren att avslöja andra detaljer angĂ„ende den kommande Galaxy M-serien.

Enligt de tidigare rapporterna kommer Samsung Galaxy M40 att ha en Qualcomm Snapdragon 675-processor, med hjĂ€lp av Adreno 612-grafik. Telefonen sĂ€gs komma med 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme och starta Android 9 Pie ur lĂ„dan med varumĂ€rkets One UI pĂ„ toppen. Ryktet Ă€r att smarttelefonen har ett nötigt batteri med stöd för snabb laddningsteknik. Övriga detaljer om handenheten Ă€r för nĂ€rvarande under gardinen.

Samsung Galaxy M40 kommer tre mĂ„nader efter lanseringen av Galaxy M30 i landet. Den senare finns i tvĂ„ RAM-varianter – 4 GB och 6 GB, som Ă€r tillgĂ€ngliga för Rs 14,990 respektive Rs 17,990.

Med ingÄngar frÄn Deepak Dhingra