[Exclusive] Samsung Galaxy Note10 5K gör och 360-graders video

[Exclusive] Samsung Galaxy Note10 5K gör och 360-graders video

“Samsung Galaxy Note10 förvĂ€ntas starta i augusti med en mittjusterad hĂ„lskĂ€rm, trippel bakre kameror och inget 3,5 mm hörlursuttag”

NĂ€sta stora smartphone frĂ„n Samsung Ă€r sannolikt Galaxy Note10-smarttelefonen, den tolfte handenheten i serien som födde phablet-mani redan 2011. Det kommer att vara eftertrĂ€daren till förra Ă„rets Galaxy Note9-smartphone. Precis som tidigare Ă„r kommer Samsung troligen att introducera Galaxy Note10 i augusti – det Ă€r fortfarande ett par mĂ„nader kvar. Det har dock inte hindrat ryktfabriken frĂ„n att ge oss en smygtitt pĂ„ telefonens design och specifikationer. Nu, 91mobiler, tillsammans med den noterade tipster @onleaks ger dig CAD-baserade renderingar och en 360-graders video av den kommande smarttelefonen, som Ă€r i linje med tidigare lĂ€ckor.

FrĂ„n och med fascia kan vi se att Samsung kommer att behĂ„lla den hĂ„lhĂ„lsdesign som den anvĂ€nde i Galaxy S10-serien pĂ„ Galaxy Note10 ocksĂ„. Men den hĂ€r gĂ„ngen kommer selfiehĂ„let pĂ„ Infinity O-skĂ€rmen att placeras i mitten snarare Ă€n pĂ„ höger sida. SkĂ€rmen kommer att vara 6,3 tum stor – vilket gör den nĂ„got mindre Ă€n panelen pĂ„ Galaxy Note9. Renderna visar ocksĂ„ att skĂ€rmen har böjda kanter pĂ„ bĂ„da sidor och upptar mycket av frontpanelen, med (jĂ€mnt) tunna ramar pĂ„ alla fyra sidor. Samsung anvĂ€nder ocksĂ„ en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen pĂ„ smarttelefonen. Vi förvĂ€ntar oss att den kommande handenheten sannolikt kommer att fĂ„ en Dynamic AMOLED-panel, med HDR10 + -stöd och 1440 x 3 040p-upplösning.

Mot baksidan har Samsung Galaxy Note10s glaspanel ocksÄ fÄtt ett nytt utseende. Trippelkameramodulen kommer att debutera i Not-serien med 2019-modellen, med installationen inte lÀngre inriktad i mitten. IstÀllet kommer handenheten att ha en vertikal trippelkamerainstÀllning lÀngst upp till höger pÄ telefonen, vilket pÄminner om Huawei P30 Pro. Kamerans sensorinformation Àr inte kÀnd för tillfÀllet. Det finns uppenbarligen ingen fingeravtryckssensor pÄ baksidan.

Samsung dödar 3,5 mm hörlursuttaget med Galaxy Note10-smarttelefonen, tillsammans med den dedikerade Bixby-knappen. Det fanns rykten om det, men nu kan vi lÀgga den sista spiken pÄ kistan. Med detta ansluter Samsung sig till Apple, Google och OnePlus för att döma det dedikerade ljuduttaget frÄn sina flaggskeppssmartphones.

Den vÀnstra ryggraden pÄ Galaxy Note10 rör sig mot sidorna med ström- och volymknapparna, medan den högra kanten Àr ren som en skiffer. Telefonens nedre kant har en högtalargaller, S-Pen, mikrofon och Type-C-port för laddning som kan fungera som ljuduttag. SIM-kortfacket i överkanten, placerat bredvid en annan mikrofon och vad som ser ut som en IR-blaster, vÀcker frÄgor eftersom det kanske inte finns tillrÀckligt med utrymme för att bÄde facket och kamerakomponenterna ska passa ihop. Handenheten kan mÀta 151 x 72 x 7,9 mm (8,3 mm inklusive kamerabumpen). @onleaks betonar ocksÄ att Galaxy Note10 kommer att ha en mycket tunn metallram som blir lite tjockare pÄ knapparna, som vi sÄg pÄ Samsung Galaxy S10 5G.

NĂ€r vi pratar om specifikationerna förvĂ€ntas Galaxy Note10 levereras med Snapdragon 855 / Exynos 9820 SoC, upp till 12 GB RAM och Android 9 Pie slut pĂ„ lĂ„dan. Det har rapporterats att Samsung ocksĂ„ skulle kunna lansera en Galaxy Note10 Pro. Handenheten kommer enligt uppgift att ha en relativt större 6,75-tums skĂ€rm, fyrbaks kamerainstĂ€llning – inklusive en ToF-sensor, och har ocksĂ„ UFS 3.0-lagring och 45 W snabb laddningsstöd. Intressant Ă€r att ‘Pro’ -varianten har kapacitiva eller tryckkĂ€nsliga knappar istĂ€llet för de fysiska.