[Exclusive]: Samsung Galaxy S10-serien lanseras i Indien den 6 mars; Priserna börjar frÄn 50 000 Rs

[Exclusive]: Samsung Galaxy S10-serien lanseras i Indien den 6 mars;  Priserna börjar frÄn 50 000 Rs

“Samsung kommer att lansera flaggskeppet Galaxy S10-serien i Indien strax efter Unpacked Event den 20 februari”

Samsung Ă€r redo att lansera sina kommande flaggskepp – Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 + den 20 februari vid sin Unpacked Event. Under de senaste veckorna har flaggskeppets smartphones utsatts för massor av lĂ€ckor och rykten. Nu före den officiella lanseringen av dessa telefoner, 91mobiler har lyckats ta reda pĂ„ viktiga detaljer om den indiska lanseringen av Galaxy S10-serien frĂ„n en Samsung-distributör.

Samsung Galaxy S10-pris i Indien, tillgÀnglighet

JÀmförelse av Samsung Galaxy S10 Plus

VÄr kÀlla har avslöjat att chaebol kommer att lansera Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 + i Indien den 6 mars. Smartphones kommer att sÀljas frÄn och med den 15 mars i landet. Vi kunde ocksÄ verifiera detta oberoende.

NÀr det gÀller prissÀttningen tippas Galaxy S10e frÄn 50 000 Rs, medan Galaxy S10s basmodell kostar cirka 65 000 Rs. S10 +: s startpris sÀgs vara 75 000 Rs. KÀllan nÀmnde ocksÄ att prisskillnaden mellan olika varianter av samma enhet i serien kommer att vara runt Rs 4000. Detta innebÀr att den ryktade toppversionen av Galaxy S10 + bör prissÀttas mindre Àn Rs 1,00,000.

VÄr kÀlla kunde dock inte bekrÀfta de exakta varianterna och fÀrgalternativen för S10-serien som kommer till landet.

Samsung Galaxy S10 + specifikationer

Samsung Galaxy S10 Plus officiell rendering

VÄra kÀllor bekrÀftade att rykten om den avancerade Galaxy S10 + som kommer med 12 GB RAM verkligen Àr korrekta. NÀr vi exponerade vidare fick vi veta att den dyraste S10 + -modellen stöder upp till 1,5 TB lagring eftersom den kommer med sÄ mycket som 1 TB minne ombord, vilket kan fyllas pÄ ytterligare med hjÀlp av ett 512 GB microSD-kort. 5G-varianten av S10 förvÀntas ocksÄ komma till Indien, men vi Àr skeptiska till detta eftersom kommersiell tillgÀnglighet av 5G-nÀtverk i subkontinenten sannolikt inte kommer att ske nÀr som helst.

För att sammanfatta det ryktade specifikationsbladet, tippas smarttelefonen för att drivas av antingen Qualcomm Snapdragon 855-processorn eller den senaste Exynos 9820 SoC. PÄ den indiska marknaden kommer flaggskeppet med den senare. Smarttelefonen förvÀntas vara den första frÄn varumÀrket som har fem kameror (tre pÄ baksidan och tvÄ pÄ framsidan). En nyligen exklusiv lÀcka har avslöjat att Galaxy S10 + kommer att ha en Infinity-O-skÀrm, Ultraljuds fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen och det senaste One UI baserat pÄ Android Pie.

Andra förvÀntade funktioner i flaggskeppsserien inkluderar Wi-Fi 6 och 9W omvÀnd trÄdlös laddning. Vi kommer att ha mer information de nÀrmaste dagarna.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Singh