[Exclusive]: Samsung Galaxy Sport render avslöjar cirkulÀr urtavla och premiumdesign

[Exclusive]: Samsung Galaxy Sport render avslöjar cirkulÀr urtavla och premiumdesign

“Samsung Galaxy Sport kommer att ha en cirkulĂ€r urtavla och borstad metallfinish i kromfĂ€rg, visar renderingen”

Alla ögon kommer att riktas mot Galaxy S10-serien den 20 februari, nÀr Samsung Àr vÀrd för sitt Unpacked 2019-evenemang. Emellertid kommer inte Galaxy S10-seriens smartphones att vara de enda nya produkterna som tillkÀnnages vid evenemanget, med Galaxy Watch Sport som fÄtt namn i nÄgra lÀckor de senaste veckorna. NÄgra andra rapporter tyder pÄ att bÀrbara kan bÀra Samsung Galaxy Active moniker. Nu, 91mobiler har fÄtt en exklusiv Ätergivning som beskriver designen av den kommande Galaxy Watch Sport / Active frÄn en pÄlitlig kÀlla.

Samsung Galaxy Sport kommer att vara den första sportfokuserade smartwatchen för företaget under varumĂ€rket Galaxy – hittills har företaget anvĂ€nt Gear-mĂ€rket för denna serie. Som du kan se pĂ„ bilden kommer den att ha en rund ratt med tvĂ„ runda knappar för att utföra nyckelfunktionerna. Den har en borstad metallfinish i kromfĂ€rg och ett mer premiumutseende Ă€n tidigare sportorienterade smartklockor. SpĂ€nnet för armbandet har samma finish som urtavlan.

Samsung-Galaxy-Sport

Medan det bakre höljet pÄ Galaxy Watch Sport / Active inte syns i renderingen kan vi förvÀnta oss att det har samma sensorer som de tidigare modellerna. Dessa inkluderar sömnmonitor, stegrÀknare, aktivitetsmÀtare, pulsmÀtare och GPS. Och med tanke pÄ att det Àr en sportmodell, bör smartwatchen ocksÄ ha nÄgon form av IP-certifiering för vatten- och dammmotstÄnd.

Tidigare certifierades Samsung Galaxy Sport smartwatch nyligen av FCC i USA, NRRA i Sydkorea och NCC i Taiwan. Den har kodnamnet Pulse och modellnummer SM-R500. Det kommer enligt uppgift att vara den första smartklockan med Bixby Reminders-funktionen, har 4 GB ROM, Wi-Fi och Bluetooth. Smartwatchen stöder ocksÄ mobilbetalningar via NFC.