[Exclusive]: Vivo S1 kommer snart till Indien som ett online-exklusivt erbjudande för bland annat Realme och Xiaomi

[Exclusive]: Vivo S1 kommer snart till Indien som ett online-exklusivt erbjudande för bland annat Realme och Xiaomi

“Vivo S1 förvĂ€ntas vara en variant av Vivo V15-smarttelefonen”

Under de senaste veckorna har det rapporterats att Vivo planerar att introducera sin helt nya S-serie av smartphones i Kina de nÀrmaste dagarna. Den första telefonen i den nya serien sÀgs vara Vivo S1. Medan Vivo S1 Ànnu inte blir officiellt, 91mobiler har lÀrt sig att företaget förbereder sig för att slÀppa den nya S-serien i Indien ocksÄ.

Vivo S1 lÀckte renderVivo S1 lÀckte render

Enligt en Vivo India-chef, som vill vara anonym, planerar företaget att lansera de nya S-serietelefonerna i Indien som endast produkter online. I synnerhet erbjuds varumÀrkets andra enheter som V- och Y-serien frÄn bÄde offline- och onlinekanalerna. Med S-serien siktar Vivo pÄ att erbjuda hÄrd konkurrens till Realme och Xiaomi, bland annat inom prissegmentet Rs 10 000 till R 15 000 pÄ landets online-marknad.

KÀllan nÀmnde att funktionerna och specifikationerna för Vivo S1 kommer att likna ganska mycket pÄ Vivo V15, som kommer att sÀljas i Indien den 15 mars till 22 990 Rs. Vivo S1 kommer dock att prissÀttas mycket aggressivt under 15 000 Rs. SÄ vi kan ocksÄ förvÀnta oss att Vivo S1 erbjuder funktioner som trippel bakre kamerainstÀllning, en pop-up selfie-kamera och en kant-till-kant-skÀrm med en vattendropp. I synnerhet har senaste rapporter ocksÄ föreslagit att Vivo S1 kommer att likna ganska mycket pÄ Vivo V15.

Om rapporterna ska tros kommer Vivo S1 att lanseras officiellt i Kina den 19 mars tillsammans med nÄgra nya X-serie telefoner. Vi har dock inte kunnat ta reda pÄ detaljer om telefonens indiska tillgÀnglighet just nu.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Kumar Singh